Regulament

Vezi regulamentele, abonamentele si taxele detaliate pentru pescuitul pe Lacul Boteni 1.

2020, Regulament si Taxe, Lacul Boteni 1, pentru PESCUITUL SPORTIV STATIONAR RECREATIV cu RETINERE de PESTE Abonamentele de Pescuit Sportiv Recreativ la STATIONAR si la SPINNING CONSTITUTIA PESCARULUI si Constitutia administrarii de Lac de Pescuit SPORTIV de AGREMENT

Regulament si Taxe pentru Pescuit Sportiv Stationar Recreativ cu Retinere de Peste pentru anul 2020, Lacul Boteni 1

A. GENERALITATI ... DE STIUT

1) Aceste REGULI sunt REDACTATE si EXPLICATE cat mai in amanunt, pe întelesul si IN SPRIJINUL orcarui PESCAR INTERESAT sa pescuiasca aici pe Lacul Boteni 1. Regulile au fost CONCEPUTE de administratia bazinului piscicol in urma experientelor si a întâmplarilor petrecute în anii trecuti ALATURI DE PESCARII sositi la pescuit pe Lacul Boteni 1, dar si tinand cont de sugestiile pescarilor FIDELI ce PESCUIESC in mod obisnuit pe Lacul Boteni 1, cu respectarea INTOCMAI a legislatiei in vigoare.

2) Aceste regulament este PROTEJAT de legea drepturilor de AUTOR in ce priveste originalitatea si UNICITATEA, fiind deasemenea protejat, in ce priveste impunerea RESPECTARII lui, de legile din ROMANIA, din punct de vedere penal, civil, procesual, etc, mai ales ca este in DEPLINA CONCORDANTA cu LEGISLATIA care reglementeaza PESCUITUL IN APE DULCI, atat in ce priveste PESCUITUL de AGREMENT sau RECREATIV, STATIONAR sau DINAMIC, cat si in ce priveste CONSUMUL DE PESTE sau pescuitul industrial ori deasemenea in ce priveste CRESTEREA si vanzarea PESTELUI pentru consumul uman pe teritoriul STATULUI ROMAN.

3) Aceste REGULI le intalnesti pe orice BALTA PRIVATA ... INSA aceste reguli ... nu sunt explicate si DETALIATE la fel cum sunt aici ! Asadar ... RETINE PESCARULE !!! ... Aici e o balta privata ... si TE ROG ... PRICEPE CA ... O BALTA DE PESCUIT ... FARA REGULI ESTE de fapt ... O BALTA FARA PESTE !!! CITESTE cu atentie ... si VINO la pescuit DACA ESTI de ACORD cu cele de mai jos !!! Acest regulament este EXPLICAT cat mai in amanunt pentru a nu lasa loc interpretarilor tipic ROMANESTI si pescaresti in SPECIAL.

4) Retine ca ... DOAR parcurgand atent acest TEXT nu esti obligat sa vii la pescuit aici ... SI ... cu RABDARE ca la pescuit ... NU esti OBLIGAT sa injuri sau sa comentezi pe langa SUBIECT sugerand eventuale MODIFICARI ce NU isi VOR avea rostul !!!

5) CITIND cu atentie acest REGULAMENT pe care il poti parcurge si PRINTRE randuri ... in MAXIM 30 minute !!! RETINE pescarule ca ... poti gasi RASPUNSURILE la orice INTREBARE care iti FRAMANTA CURIOZITATEA despre PESCUITUL STATIONAR, DINAMIC, SPORTIV RECREATIV cu retinere de PESTE pe Lacul Boteni 1, dar si in general despre pescuitul in ALTE locatii de pescuit romanesti.

6) Acest REGULAMENT contine 7 capitole ( A, B, C, D, E, F, G, H ) si multe aliniate si subtitluri cu informatii si reguli generale cat si cu reguli detaliate, contine si explicatii despre de toate, dar si despre premierea pescarului si gratuitatile oferite, detaliaza reguli despre abonamentele pentru pescuit sportiv recreativ de pe Lacul Boteni 1, respectiv abonamentele cu plata si abonamentul gratuit.

7) In TIMP ... cei care au avut RABDARE sa citeasca pana la capat acest text, tip REGULAMENT, care are unele mici MODIFICARI de la an la an, au AJUNS sa supranumeasca aceste REGULI, descrise in AMANUNT aici, ca fiind BINE supranumit CONSTITUTIA PESCARULUI si a ADMINISTRARII de LAC de PESCUIT sportiv recreativ din ROMANIA.

B. INFORMATII ... ATENTIE CA :

1) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT pentru partida de pescuit, aici pe Lacul Boteni 1, GARANTEAZA posibilitatea si exercitarea PASIUNII de a pescui ... DOAR daca PERSOANA este pregatita cu MAXIM 5 BETE ( UNDITE + LANSETE ) si in PLUS daca ARE in dotare MINIM celelalte NECESARE unei partide de PESCUIT acceptate ... adica OBLIGATORIU trebuiesc : MOMELI, nade, monturi, JUVELNIC si SAC de pastrare, SALTEA de primire, MINCIOG, CANTAR, SUPORTURI pentru lansete si undite si spray DEZINFECTANT !!!

2) PLATA SUPLIMENTARA a unui BON pentru PESCUITUL pe Lacul Boteni 1, cu MAI MULT de 5 BETE de PERSOANA sau pentru PLANTATUL lansetelor DOAR cu VAPORAS TELECOMANDAT este PERMISA ... si IN ACEST SENS se emite BON SUPLIMENTAR SEPARAT pentru orice BAT intins in PLUS pe locul de pescuit cat si pentru PLANTATUL lansetelor pescarului ... BONURILE SUPLIMENTARE au valabilitate 12 ORE.

3) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT, pentru partida de pescuit, deasemenea, GARANTEAZA ocuparea unui singur LOC DE PESCUIT ales de pescar si GARANTEAZA timpul de pescuit acordat pescarului CONFORM ORARULUI de pescuit IMPUS, in functie de PARTIDA DE PESCUIT aleasa de pescar, RESPECTIV alegerea UNEI PARTIDE de :

*** Pescuit de ZI cu PROGRAM intre orele : 6.00 - 18.00, sau

*** Pescuit de NOAPTE cu PROGRAM intre orele : 18.00 - 06.00, sau

*** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) cu SOSIRE ( orice ora, dar nu mai tarziu de ora 20) + 24 ORE pana la PLECARE, sau

*** Pescuit de JUMATATE DE ZI cu PROGRAM intre orele : 12.00 - 18.00

*** Pescuit de JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA cu PROGRAM intre orele : 9.00 - 15.00

si GARANTEAZA deasemenea PRELUNGIREA pescuitului de ZI sau NOAPTE cu alegerea SUPLIMENTATARII unei alte PARTIDE de :

*** Pescuit SUPLIMENT de ZI cu PROGRAM intre orele :18.00 - 20.00 si 6.00 - 8.00 practicabil doar in perioada 1 mai - 20 octombrie

*** SOSIREA si/sau PLECAREA conform ORARULUI partidei de pescuit ALEASA de pescar este DETALIATA in prezentul regulament.

4) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT pentru partida de pescuit, aici pe Lacul Boteni 1, NU GARANTEAZA CU CERTITUDINE CAPTURAREA DE PESTE in timpul PARTIDELOR DE PESCUIT conform LIMITEI impuse de PERMISIUNEA de RETINERE de PESTE stipulata in REGULAMENT !!!

5) Daca ACHITI BON DE PESCUIT, si un eventual bon suplimentar PLATESTI ca SA PESCUIESTI !!! ... Insa ... NU ti se GARANTEAZA de catre administratia de pe Lacul Boteni 1 ... ca VEI PRINDE PESTE atat cat permite LIMITA de retinere exemplificata ... DAR ti se garanteaza ca exista peste in bazinul piscicol, PESTE ce asteapta sa fie CAPTURAT !!!

6) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT, pentru partida de pescuit aici pe Lacul Boteni 1, cat si achitarea in PLUS a unor eventuale bonuri suplimentare de BAT in PLUS sau BON de PLANTAT cu vaporas telecomandat, acorda POSIBILITATEA retinerii NUMAI pentru CONSUM a unei cantitati de MAXIM 8 kg PESTE, asa cum este DEFINITA in regulament RETINEREA de peste si asa cum este in CONFORMITATE cu REGULILE de retinere LEGALE in ce priveste MARIMEA si SPECIA pestelui PERMIS a fi retinut ... ADICA ...

POTI RETINE in timpul unei partide de pescuit de 12 ore de ZI sau de NOAPTE :

 • maxim 4 kg CRAP + 4 kg CARAS sau
 • maxim 4 kg CRAP + 4 kg (NOVAC + SANGER) sau
 • maxim 4 kg CRAP + 4 kg (NOVAC + CARAS + SANGER)
 • maxim 4 kg CRAP + 4 kg (SANGER + CARAS) sau

 • maxim 8 kg CARAS sau
 • maxim 8 kg NOVAC + SANGER
 • maxim 8 kg NOVAC + CARAS + SANGER
 • maxim 8 kg SANGER + CARAS


DEASEMENEA ... POTI RETINE in timpul unei partide de pescuit de 24 ORE (zi+ noapte SAU noapte +zi) dublul cantitatii ... ADICA :

 • maxim 8 kg CRAP + 8 kg CARAS sau
 • maxim 8 kg CRAP + 8 kg (NOVAC + SANGER) sau
 • maxim 8 kg CRAP + 8 kg (NOVAC + CARAS + SANGER) sau
 • maxim 8 kg CRAP + 8 kg (SANGER + CARAS) sau

 • maxim 16 kg CARAS sau
 • maxim 16 kg NOVAC + SANGER sau
 • maxim 16 kg NOVAC + CARAS + SANGER sau
 • maxim 16 kg SANGER + CARAS

Bineinteles ca POTI RETINE in timpul unei partide de pescuit de JUMATATE DE ZI, jumatatea cantitatii de PESTE ... ADICA :

 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg CARAS sau
 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg NOVAC sau
 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg SANGER) sau

 • maxim 4 kg CARAS sau
 • maxim 4 kg CARAS + NOVAC sau
 • maxim 4 kg CARAS +SANGER sau
 • maxim 4 kg NOVAC + SANGER

SI normal ...POTI RETINE in timpul pescuitului de JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA jumatatea cantitatii de PESTE ... ADICA :

 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg CARAS sau
 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg NOVAC sau
 • maxim 2 kg CRAP + 2 kg SANGER) sau

 • maxim 4 kg CARAS sau
 • maxim 4 kg CARAS + NOVAC sau
 • maxim 4 kg CARAS +SANGER sau
 • maxim 4 kg NOVAC + SANGER

INSA POTI retine PESTE suplimentar fata de LIMITA de retinere PERMISA pentru un bon de pescuit daca ACHITI in PLUS ... ADICA :

*** PREFERABIL mai ACHITI inca un ALT BON DE PESCUIT si mai retii INCA MAXIM 8 KG de peste conform REGULAMENT ***

SAU

*** MAI ACHITI in PLUS 30 lei pentru orice SUBUNITATE de 1 kg de Crap, Caras, Novac, Sanger, RETINUIT in plus peste limita PERMISA de retinere de 8 kg, SI mai ACHITI in PLUS cate 30 lei pentru FIECARE kg de Crap, Caras, Novac, Sanger, RETINUIT in plus incepand cu cantitatea de 9 kg, cantitate de peste DORITA de pescar a FI RETINUTA, conform prezentului regulament DETALIAT ***

*** OPTIUNEA pescarului de a RETINE in PLUS mai mult peste decat limita permisa este DETALIATA in prezentul REGULAMENT ***

8) Regulile LEGALE, pe Lacul Boteni 1, in ce priveste GREUTATEA, MARIMEA si SPECIA pestelui PERMIS a fi retinut sunt CONFORME cu legislatia in vigoare pentru PESCUITUL IN APE DULCI si sunt DETALIATE in prezentul REGULAMENT astfel :

*** Se pot RETINE urmatoarele specii de peste in timpul PARTIDELOR de pescuit pe Lacul Boteni 1, adica poti RETINE in juvelnic ...
DOAR peste din SPECIILE permise a fi RETINUTE pe Lacul Boteni 1 si anume : CTENO (ten, amur), CRAP, CARAS, PLATICA, ROSIOARA, NOVAC, SANGER, BALOS, FIRCA, GUVIDE, REGINA si SOMN PITIC.

*** ALTE specii de pesti NU SE RETIN IN JUVELNIC si se elibereaza NECONDITIONAT IMEDIAT in apa DUPA CAPTURARE !!!

*** NU SE RETINE !!! *BLACK BASS !!! sau !!! *SALAU !!! sau !!! *SOMN ROMANESC !!! sau !!! *BIBAN !!! sau ALTE specii de rapitori sau ALTE specii de pesti NEENUMERARE in prezentul regulament !!!

ASTFEL ... poti RETINE doar PESTELE care se INCADREAZA intre urmatoarele GREUTATI si MARIMI (dimensiuni) ... ADICA DOAR :


***CTENO (ten, amur) - de la MINIM 1,3 kg bucata si dimensiune MINIMA de 40 cm, PANA LA greutatea MAXIMA de 4,9 kg bucata

***CRAP - de la MINIM 1,3 kg bucata si dimensiune MINIMA de 40 cm, PANA LA greutatea MAXIMA de 4,9 kg bucata

*** CARAS - cu Greutate MINIMA de 0,2 kg bucata si dimensiune MIMIMA de 15 cm

*** PLATICA - cu Greutate MINIMA de 0,3 kg bucata si dimensiune MIMIMA de 25 cm

*** ROSIOARA - cu Greutate MINIMA de 0,2 kg bucata si dimensiune MIMIMA de 15 cm

*** NOVAC - cu Greutate MINIMA de 2,5 kg bucata si dimensiune MIMIMA de 45 cm

*** SANGER - cu Greutate MINIMA de 1,5 kg bucata si dimensiune MIMIMA de 40 cm

DEASEMENA POTI RETINE si PESTE DIN SPECIILE :

*** BALOS - de orice greutate, marime, orice cantitate, NU se cantareste in vederea stabilirii LIMITEI de retinere, se pastreaza separat in apa in juvelnic
*** FIRCA - de orice greutate, marime, orice cantitate, NU se cantareste in vederea stabilirii LIMITEI de retinere, se pastreaza separat in apa in juvelnic
*** GUVIDE - de orice greutate, marime, orice cantitate, NU se cantareste in vederea stabilirii LIMITEI de retinere, se pastreaza separat in apa in juvelnic
*** REGINA - de orice greutate, marime, orice cantitate, NU se cantareste in vederea stabilirii LIMITEI de retinere, se pastreaza separat in apa in juvelnic
*** SOMN PITIC - de orice greutate, marime, orice cantitate, NU se cantareste in vederea stabilirii LIMITEI de retinere, se pastreaza separat in apa in juvelnic

*** ATENTIE ca ... ORICE peste din specia CRAP sau CTENO (ten, amur) cu GREUTATE mai MARE de 5 Kg bucata se ELIBEREAZA OBLIGATORIU si PESCARUL se PREMIAZA cu un numar de PARTIDE de PESCUIT de ZI GRATUITE conform regulamentului detaliat.

*** ASADAR ... POTI retine PESCARULE, PESTE, doar respectand REGULAMENTUL de pe Lacul Boteni 1, si DOAR respecatnd NORMELE LEGALE IMPUSE privind GREUTATEA si MARIMEA pestelui si poti RETINE peste DOAR pentru CONSUMUL propriu !!!

Conform OUG 23/2008 cu completările și actualizările ulterioare. " Este permisă reţinerea peştilor doar peste dimensiunea minima admisă ..." "Pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sau al altor viețuitoare acvatice sub dimensiunile minime legale, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 300 lei la 600 de lei."

9) ADMINISTRATIA de pe Lacul Boteni 1, își rezervă DREPTUL de a modifica prezentele regulamente de cate ori este NECESAR in timpul unui SEZON de PESCUIT. Deasemenea administrația de pe Lacul Boteni 1, isi rezerva dreptul de a MODIFICA PRETURILE afisate aici si valabile pentru PARTIDELE de PESCUIT, cu PLUS maxim 10 procente pe parcursul unui SEZON DE PESCUIT ...

Adică ... in sezonul de pescuit din ANUL 2020 ... PRETURILE SUNT URMATOARELE :

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit de ZI este de 110 lei si poate fi de maxim 121 lei, la fel se aplica PRETUL si la celelalte partide de pescuit ... respectiv ...

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit de NOAPTE este de 140 lei si poate fi de maxim 154 lei, si la fel se aplicare regula si pentru celelalte partide de pescuit ... respectiv ...

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit de 24 ORE (zi + noapte SAU noapte + zi) este de 220 lei si poate fi de maxim 242 lei, si in continuare ...

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit JUMATATE DE ZI este de 80 lei si poate fi de maxim 88 lei, in SEZONUL de pescuit mentionat ... si la fel

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA este de 80 lei si poate fi de maxim 88 lei, DOAR in perioada NOIEMBRIE anul curent- MARTIE anul urmator daca conditiile atmosferice sunt optime pescuitului la COPCA pe GHEATA

*** PRETUL pentru PARTIDA de pescuit SUPLIMENT de ZI este de 30 lei si poate fi de maxim 33 lei, in cazul alegerii de catre pescar a prelungirii orcarei partide de pescuit, in perioada indicata, din SEZONUL DE PESCUIT din anul 2020 ... si bineantelesc ca ...

*** PRETUL pentru BONUL SUPLIMENTAR de BAT intins in PLUS este de 30 lei si poate fi de maxim 33 lei ... desemenea in ce priveste ...

*** PRETUL pentru BONUL SUPLIMENTAR de PLANTAT cu vaporas telecomandat este de 30 lei si poate fi de maxim 33 lei ... si desemenea ...

*** PRETUL pentru BONUL SUPLIMENTAR de PESTE in PLUS retinut peste LIMITA este de 30 lei si poate fi de maxim 33 lei ... in sezonul de pescuit mentionat.

Preturile expuse aici au fost CALCULATE in functie de PRETUL pestelui cumparat in VIU pentru REPOPULARILE pentru bazinul Lacul Boteni 1, in anul 2019 dar si in FUNCTIE de COSTURILE de ADMINISTRARE EFICIENTA a bazinului piscicol Lacul Boteni 1.

10) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT aici pe Lacul Boteni 1, pentru a PESCUI si pentru a RETINE peste pentru CONSUMUL propriu, in cantitate limitata, conform prezentului regulament presupune INSUSIREA de catre pescar a cator MAI MULTE reguli prezentate in continuare si NU IL ABSOLVA pe acesta de RESPECTAREA regulamentului de pescuit STATIONAR pe Lacul Boteni 1.

11) ACHITAREA unui BON DE PESCUIT aici pe Lacul Boteni 1, ITI OFERA POSIBILITATEA DE A PESCUI sau DE A INVATA SA PESCUIESTI dar ITI OFERA POSIBILITATEA deasemenea, de a EXERSA IN ARTA, SPORTUL numit PESCUIT si CHIAR DACA TEHNICA FOLOSITA de tine PENTRU CAPTURAREA DE PESTE nu este cea mai POTRIVITA pentru aceasta locatie ... in masura timpului disponibil, si in mod gratuit, la cererea ta, administratia de pe Lacul Boteni 1 iti va acorda minima asistenta si te va indruma catre zonele de pescuit favorabile pentru capturarea de exemplare de peste permis a fi retinut conform regulamentului.
INSUSIREA de catre TINE ca pescar, a cator MAI MULTE tehnici de pescuit, schimbarea regulata a momelii, pescuitul pe apa mica, pe apa adanca, sau pe nivel mediu de apa ori la suprafata apei, ITI va asigura cert o partida de pescuit reusita. FIR INTINS !!!

C. REGULI GENERALE :

1) ESTE STRICT INTERZISA retinerea speciei de peste BLACK BASS (bibanul negru ) pe Lacul Boteni 1.

RETINEREA in juvelnic sau oriunde IN ALTA PARTE a acestei specii de peste ANULEAZA IMEDIAT PARTIDA DE PESCUIT si obliga si pescarul la parasirea ariei bazinului piscicol FARA RETURNAREA SUMEI ACHITATE, plus ca expune pescarul la aplicarea legilor penale (furt, distrugere, braconaj).

2) In cazul capturarii exemplarelor din specia Black Bass, sau a orcarui peste RAPITOR, acestia se vor elibera in apa dupa capturare, neconditionat si imediat !!!

Acest peste BLACK BASS, sau oricare peste rapitor NU SE RETINE IN JUVELNIC, NU SE ASCUNDE, NU SE OMOARA, NU SE PUNE PE GRATAR !!! Acest peste, black bass, a fost introdus in Lacul Boteni 1 pentru DIMINUAREA si EXTERMINAREA populatiei invazive de SOMN PITIC !!! Specia Black Bass a fost introdusa si in Lacul Boteni 3 pentru PREVENIREA INVAZIEI DE SOMN PITIC .

3) ESTE INTERZIS PESCUITUL DINAMIC sau la SPINNING in timpul partidei de PESCUIT STATIONAR pe Lacul Boteni 1.

DACA vii sa pescuiesti STATIONAR atunci RENUNTI la pescuitul de tip DINAMIC pentru ca incalci regulamentele si risti EVACUAREA din aria bazinului piscicol Lacul Boteni 1. Stilurile de PESCUIT sunt taxate SEPARAT si au chiar si REGULI diferite ... Vezi cu atentie regulamentele detaliate !!!

4) ESTE INTERZIS deasemenea PESCUITUL DIN BARCA, PESCUITUL la JAPCA, PESCUITUL la PLASE de orice fel, PESCUITUL la VARSE, PESCUITUL la CAPCANE , PESCUITUL la PRIPOANE, sau la CLONC, cat si PESCUITUL cu HALAUL, ori pescuitul cu ANCORE pe linia de pescuit, sau cu ALTE SCULE de pescuit INVENTATE de pescar sau necunoscute de administratia de pe Lacul Boteni 1.

PESCUITUL stationar de agrement cu retinere de peste pe Lacul Boteni 1 se poate practica DOAR folosind maxim 5 BETE de persoana adica numai UNDITE si LANSETE si nimic alceva !!!

5) Este interzisa RETINERA in juvelnic, ASCUNDEREA, FURTUL sau OMORAREA orcarui peste CRAP sau CTENO (ten, amur) mai mare de 5 kg bucata sau mai mic de 1,3 kg bucata sau a orcarui PESTE RAPITOR de orice dimensiune, ORI a orcarui PESTE MIC din speciile CARAS, NOVAC, SANGER, SALAU, etc care nu respecta regula sau marimea de retinere pentru consum asa cum este DETALIATA in prezentul regulament.

Pescarule ... vii la balta SA PESCUIESTI si NU sa faci PAGUBA retinand in juvelnic tot ce PRINZI ... PESTELE destinat si PERMIS a fi retinut in juvelnic PENTRU CONSUMUL UMAN are o MARIME SPECIFICA si trebuie respectata conform prezentului regulament ... ca altfel, doar poti murdari tigaia si satura pisica ... si nu se face asa ... in plus RISTI anularea partidei de pescuit.

PESTELE MIC trebuie ELIBERAT pentru fi capturat si retinut cand va ATINGE DIMENSIUNEA OPTIMA PENTRU CONSUM ... adica atunci cand va creste MAI MARE ... eliberarea pestelui mic capturat SUB LIMITA de retinere se elibereaza in apa IMEDIAT, nu se retine in juvelnic !!!

6) Este interzisa FOLOSIREA MAI MULTOR JUVELNICE decat numarul maxim permis si acceptat de administratia de pe Lacul Boteni 1 asa cum REGULA este descrisa in prezentul REGULAMENT.

Asadar ... este permisa folosirea de MAXIM 2 JUVELNICE de persoana, avand in vedere EVITAREA RANIRII PESTILOR din specii diferite si deasemenea PERMISIUNEA aceasta are in vedere pastrarea in CONDITII OPTIME de supravietuire a exemplarelor mari de crap si cteno (ten, amur) pentru ULTERIOARA ELIBERARE si PREMIERE a pescarului cu numarul de PARTIDE GRATUITE conform regulamentului prezentat aici.

Retine ca ... FOLOSIREA CELUI DE AL-2-LEA JUVELNIC SE FACE DOAR CU ACORDUL administratiei de pe Lacul Boteni 1 si numai daca este neaparat NECESAR avand in vedere CONTROLUL JUVELNICELOR si SIGURANTA exemplarelor mari de peste destinate ELIBERARII SI PREMIERII !!!

7) Este interzisa ASCUNDEREA PESTELUI IN APA ori oriunde ALTUNDEVA ... respectiv prin MASINA, la roata de REZERVA, sub PRESURI sau prin PORTBAGAJ pe sub alte bunuri ... sau oriunde in alta parte in ZONA DE PESCUIT si nu numai !!!

Simpla SUSPICIUNE de ascundere a pestelui de catre pescarul INCORECT si CALIC obliga administratia de pe Lacul Boteni 1 la controlul AMANUNTIT al masinii pescarului dar si la CONTROLUL in amanunt a presupuselor locuri din zona de pescuit unde exista suspiciuni ca PESTELE poate fi ASCUNS. Practica de ascundere a pestelui NU este RECOMANDATA pe Lacul Boteni 1 pentru ca in acceptiunea LEGALA pescarul se incadreaza catre legea penala si va fi acuzat CERT de FURT. Aceste fapte intra sub incidenta codului penal ca tentativa de furt sau furt CALIFICAT.

Recomandarea administratiei de pe Lacul Boteni 1 este ACHITAREA in PLUS sau ELIBERAREA pestelui in apa IMEDIAT INAINTEA DEPASIRII limitei de retinere in conformitate cu prezentul regulament. NU te GANDI pescarule ca TU AI INVENTAT FURTUL si ascunderea pestelui pentru ca s-ar putea ca administratia sa stie mult mai multe decat tine despre furtul si ascunderea pestelui.

Retine faptul ca IN TIMPUL PARTIDEI DE PESCUIT pestele CAPTURAT si retinut in juvelnic ESTE inca in PROPRIETATEA Administratiei Lacul Boteni 1 ... doar SFARSITUL programului PARTIDEI de pescuit trece captura de peste in PROPRIETATEA PESCARULUI !!!

8) Este INTERZISA pastrarea pestelui, folosind JUVELNICE din SARMA METALICA sau PUNGI de PLASTIC ori de CARPA, sau folosind SACOSE ori GALETI sau alte IMPROVIZATII de pastrare a pestelui, altele decat JUVELNICE cu cercuri sau/si SACI de PASTRARE din plastic sau plasa siliconata. Este INTERZISA deasemenea PASTRAREA PESTELUI PE MAL !!!

Aceasta regula generala OBLIGATORIE are in vedere EVITAREA ranirii pestilor la SOLZI (pestele NU SE PASTREAZA in juvelnice de sarma metalica) dar are in vedere aceasta regula si evitarea pastrarii pestelui in spatii, LOCURI DE PASTRARE, unde apa este INSUFICIENT oxigenata ( NU SE PASTREAZA pestele in galeti, pungi, sacose sau alte improvizatii, si NU SE PASTREAZA PE MAL).

Chiar daca ESTE PERMISA RETINEREA pentru CONSUMUL UMAN a unei cantitati limitate de peste la SFARSITUL PROGRAMULUI partidei de pescuit, acest peste TREBUIE pastrat in conditii optime de supravietuire pentru a putea fi ELIBERAT in cazul depasirii accidentale a LIMITEI de retinere dar si pentru EVITAREA mortalitatilor prin insuficienta oxigenare a apei.

Pescarul trebuie sa aiba in vedere ca IN TIMPUL PARTIDEI DE PESCUIT PESTELE capturat si RETINUT in JUVELNICUL sau, ESTE inca PROPRIETATEA administratiei de pe Lacul Boteni 1. Pastrarea pestelui in CONDITII IMPROPRII poate atrage asupra pescarului acuzatia de DISTRUGERE !!! DOAR sfarsitul partidei de pescuit si PARASIREA ARIEI BAZINULUI PISCICOL de catre pescar, trece PESTELE CAPTURAT si retinut din PROPRIETATEA administratiei de pe Lacul Boteni 1 in PROPRIETATEA PESCARULUI !!!

AICI ... pe Lacul Boteni 1 ... VII SA PESCUIESTI si ai voie sa RETII pentru consumul propriu o CANTITATE LIMITATA de peste conform regulamentului. Retine ca aici PLATESTI CA SA PESCUIESTI si nu platesti ca sa iei peste acasa in orice conditii ... ca poti sa te duci si sa iti cumperi peste de la pescarie si nu mai vii sa pescuiesti pe AICI !!!

PERMISIUNEA de RETINERE a PESTELUI, in cantitate LIMITATA, de catre pescar, la SFARSITUL PARTIDEI de pescuit, ARE IN VEDERE CONSUMUL pestelui de catre cel care l-a capturat cat si ACORDAREA CA SI PREMIERE a pescarului, la sfarsitul partidei de pescuit, a cantitatii de PESTE CAPTURAT SI RETINUT conform prezentului regulament, SI NU SOCOTEALA DE TIP FINANCIAR PE CARE O FAC UNII ... ATATA PESTE PE ATATIA BANI ... pentru ca Lacul Boteni 1 este o locatie unde VII SA PESCUIESTI si NU pescaria de unde CUMPERI peste !!!

9) Pe Lacul Boteni 1, ADMINISTRATIA bazinului piscicol, face REGULAT si obligatoriu CONTROLUL JUVELNICELOR tuturor pescarilor in TIMPUL orcarei partide de pescuit ... de ZI, de NOAPTEA, de JUMATATE de ZI, sau de 24 ORE ! REFUZUL PESCARULUI DE A FI CONTROLAT IN JUVELNIC, aici pe Lacul Boteni 1, ANULEAZA PARTIDA DE PESCUIT fara returnarea sumei platite, si obliga pescarul la PARASIREA ARIEI BAZINULUI PISCICOL, pescarul fiind astfel expus la SANCTIUNILE PENALE referitoare la FURT, DISTRUGERE si/sau BRACONAJ !!!

CONTROLUL juvelnicului / JUVELNICELOR orcarui pescar este OBLIGATORIU in timpul partidei de pescuit pe Lacul Boteni 1, INDIFERENT daca PESCARUL cunoaste sau NU CUNOASTE prezentul regulament si indiferent daca pescarul NU SI-A INSUSIT in totalitate prezentul REGULAMENT.

Controlul JUVELNICELOR are in vedere ESTIMAREA contabila de catre administratia de pe Lacul Boteni 1, a totalului CANTITATII de peste retinut ZILNIC de catre pescari, estimare contabila NECESARA pentru urmatoarele REPOPULARI cu material piscicol, DAR are in vedere si eliberarea pestilor mici retinuti accidental de pescari, pescari care nu sunt dotati cu cantar, DAR si are in vedere CONTROLUL juvelnicului in ce priveste evitarea despasirii LIMITEI DE RETINERE DE PESTE conform regulamentului.

Retine pescarule ca REGULILE prezentate aici detaliat , SUNT AFISATE in forma VIZIBIL simplificata LA INTRARILE in aria bazinului piscicol cat si PE SPATELE BONULUI DE PESCUIT dar si pe unele LOCURI DE PESCUIT din aria bazinului piscicol ... DECI doar DACA NU VREI ... nu VEZI regulile afisate ... sau DACA NU CITESTI deloc BONUL de pescuit .

10) Este INTERZISA aruncarea GUNOIUL sau a RESTULUI de momeala ramasa, pe locurile de pescuit !!! Pescarul ARE obligatia sa CURETE locul de pescuit atat in TIMPUL pescuitului cat si la PLECARE, la SFARSITUL programului de PESCUIT !!!

RETINE PESCARULE ca ... indiferent de partida de pescuit aleasa trebuie sa depozitezi gunoiul propriu in cazanele de gunoi din dreptul fiecarui loc de pescuit si NU la intamplare sau in APA si in PLUS trebuie sa mentii CURATENIA in zona ta de pescuit !!!

11) NERESPECTAREA regulilor impuse, REFUZUL PESCARULUI de a respecta REGULAMENTUL aici pe Lacul Boteni 1, poate atrage SANCTIUNI PENALE asupra pescarului, ANULEAZA PARTIDA DE PESCUIT imediat, fara returnarea sumei platite si OBLIGA NECONDITIONAT pescarul la PARASIREA ARIEI BAZINULUI PISCICOL, acesta suportand astfel si unele sanctiuni ori pedepsele legale referitoare la FURT CALIFICAT, DISTRUGERE sau/si BRACONAJ !!!

RETINE PESCARULE ca ... NU esti OBLIGAT sa vii aici la pescuit, INSA daca ajungi pe aici, TREBUIE sa respecti REGULAMENTUL, sa ACHITI bonul de pescuit pe Lacul Boteni 1, sa CUNOSTI si regulile DETALIATE, si sa FII ECHIPAT pentru PARTIDA de PESCUIT !!!

D. REGULI DETALIATE :

1) Pescuitul, si PARTIDELE de PESCUIT pe Lacul Boteni 1 se desfasoara tot timpul anului atat ziua cat si noaptea in perioada de pescuit de PRIMAVARA - VARA - TOAMNA pe LOCURILE de PESCUIT amenajate, pe AMBELE MALURI ale bazinului piscicol dar si doar ziua, pe GHEATA in perioada de pescuit de IARNA .

POSIBILITATEA de a pescui pe Lacul Boteni 1 este oferita PERMANENT cu exceptia campaniilor de PESCUIT organizate de administratia bazinului piscicol, campanii care care au loc o data la UN AN sau la doi ani, in special pe timpul SEZONULUI de toamna - iarna, spre sfarsitul sezonului de PESCUIT STATIONAR, perioada in care nivelul apei este mai scazut si pescuitul poate fi impracticabil pentru UNII PESCARI !!!

2) NU este acceptata VARIANTA de mai MULTI pescari pe UN LOC loc de pescuit CU un total 5 BETE !!! Pescuitul chiar si cu UN SINGUR BAT este taxat la fel. CINE PESCUIESTE PLATESTE ... este expresia uzuala aici pe Lacul Boteni 1.

Cine NU PESCUIESTE ... NU isi poate JUSTIFICA PREZENTA in aria bazinului piscicol FARA BON DE PESCUIT indiferent de motivul invocat. EXCEPTIA de la aceasta regula o fac SOTIA, prietena, iubita pescarului sau COPIII pescarului ori insotitorul pescarului SUFERIND cu RESPECTAREA PREZENTULUI REGULAMENT detaliat in continuare.

3) UN LOC de pescuit este definit si acceptat pe o lungime de 5 - 6 METRI LINIARI LA MALUL APEI in zonele marcate.

Pescarul are la dispozitia sa, NUMAI pentru pescuit in zona sa de pescuit, aproximativ 5-6 metri liniari la malul apei ... Adica pescarule nu te INTINDE pe mai mult de 5-6 metri la malul apei ... cu 5 bete ca sa pescuiesti ca poti ocupa din greseala mai mult de un loc de pescuit ... iar un alt pescar ce prefera si el zona aleasa de tine poate ca nu va avea loc sa intinda betele sale langa tine !!!

4) Pe Lacul Boteni 1, NU SE FAC REZERVARI DE LOCURI de pescuit ... PRIMUL VENIT, a ales locul de pescuit, si este PRIMUL SERVIT !!! Orice reclamatie in acest sens in privinta pazei o poti face telefonic la numerele de telefon afisate la finalul prezentarii .

PESCARII fideli, obisnuiti, sau pescarii NOI si sositi pentru prima data LA PESCUIT pe Lacul Boteni 1 pot prefera ANUME locuri de pescuit indicate de prieteni sau cunostinte, insa aceasta preferinta poate oscila in functie de CONDITIILE ATMOSFERICE spre pescuitul pe APA MICA sau pe apa ADANCA ori pe jumatatea bazinului piscicol, in functie de TEHNICA folosita de acestia dar si de PRESIUNEA ATMOSFERICA.

Administratia de pe Lacul Boteni 1 NU face REZERVARI de locuri anume de PESCUIT, pentru a nu limita pescarul sosit catre pescuitul pe UN SINGUR LOC doar intr-o anume zona, insa poate FACE doar RECOMANDARI de zone de pescuit, doar la intrebarea pescarului, adica recomandari de ZONE DE PESCUIT unde s-a observat in ziua precedenta, sau cu ceva timp in urma, capturarea pestelui de catre alti pescari. Asadar in functie de locurile disponibile, administratia, in ordinea sosirii pescarilor ii poate indrepta pe acestia catre zonele respective dar NU GARANTEAZA CERT capturarea de peste pe strict un anume loc de pescuit, chiar daca in zona respectiva FRECVENTA de capturare a fost mai mare COMPARATIV cu alte zone de pescuit.

Avand in vedere si oferirea posibilitatii pescarului de a schimba, FARA taxa in PLUS, oricand, in timpul unei PARTIDE DE PESCUIT, locul de pescuit initial ALES, rezervarea de anume LOCURI de pescuit SOLICITATA de unii pescari este NON SENS si voit impracticabila deocamdata pe Lacul Boteni 1.

5) Orice PESCAR va pescui in dreptul sau si in PRIMA JUMATATE a sa de balta, corespunzatore locului de pescuit ALES .

Pescarul POATE arunca cu lanseta si poate momi cu ORICE NADA si in imediata vecinatate a malului din fata sa, DACA vis-a-vis de locul sau de pescuit NU se afla un alt pescar ce poate fi deranjat de la pescuit !!! ADICA PESCARULE ... NU ARUNCA LANSETELE peste UNDITELE SAU LANSETELE VECINULUI DIN FATA TA ... CA VA VETI INCURCA ... si nu raspundem de astfel de probleme ... sau ATENTIE ca sa NU ti se puna pata pe vecinul ... ca sa il nimeresti cu plumbul in CAP ... ca el pescar, A PRINS, si tu nu ai prins si aruncand catre acesta, crezi ca VEI PRINDE exact intre lansetele vecinului de peste mal ... RETINE ca ... aruncarea LATERAL STANGA SAU LATERAL DREAPTA E IN REGULA ... DACA LOCUL DE PESCUIT ALES DE TINE PERMITE ACEASTA aruncare si momire ... mai conteaza si tehnica de pescuit nu numai LOCUL DE PESCUIT ales sau dorit !!! Retine pescarule ca o varianta mai RENTABILA si mai putin periculoasa din punct de vedere al aruncarii catre malul INVECINAT este SCHIMBAREA LOCULUI DE PESCUIT si CHIAR pescuitul la UNDITA pe malul unde ai dorit sa arunci cu lanseta ... AI VARIANTE ... FOLOSESTE-LE !!!

6) In timpul ORICAREI partide de pescuit de pe Lacul Boteni 1, pescarul poate alege SCHIMBAREA LOCULUI DE PESCUIT de cate ori DORESTE in timpul unei partide de pescuit.

Adica pescarule ... POTI pescui unde vrei si poti sa alegi si un ALT LOC DE PESCUIT in timpul unei partidei de pescuit cu respectarea acestor REGULI ... DECI ... TE POTI SUCI ... poti pescui pe APA mai MICA, sau pe APA mai MARE, mai spre COADA baltii sau spre INCEPUTUL baltii, cu CONDITIA sa OCUPI DOAR UN singur LOC DE PESCUIT in timpul unei PARTIDE DE PESCUIT pe Lacul Boteni 1.

NU ocupa cu 5 bete toata balta, ca ii INCURCI pe toti vecinii tai de pescuit si UNEORI POTI INCURCA PROPRIILE TALE LINII DE PESCUIT ... si nu e bine ... VEI PIERDE TIMP CU DESCURCATUL ... INSA vei fi sigur taxat sau vei pleca SINGUR sau obligat ... daca te intinzi pe MAI MULTE LOCURI de pescuit fara sa ACHITI IN PLUS ALT BON DE PESCUIT.

7) Pescuitul PE POD este INTERZIS si deasemenea PARCAREA sau OPRIREA ori STATIONARERA pe pod este INTERZISA!

PESCUITUL este permis DOAR PE LOCURILE DE PESCUIT DELIMITATE si marcate cu PANCARDE .

PESCUIESTE !!! ... unde se pescuieste ... Adica ... pescarule NU te baga tu in nu stiu care STUF sau sa te urci pe el, sau sa te bagi in apa PANA LA GAT, ca stii tu ca prinzi acolo unde pescuitul NU ESTE PERMIS si NU este marcat prin PANCARDE ... ca pierzi banii si pleci de unde ai venit ... pescuieste deci, doar in ZONELE MARCATE ca locuri de pescuit si unde pescuitul este permis ... Deasemenea vezi si unde PARCHEZI masina si eventual o poti INCHIDE ca administratia de pe Lacul Boteni 1 nu raspunde de parcarea neregulamentara !!!

INTERZICEREA pescuitului in anume zone pe Lacul Boteni 1 NU PRESUPUNE ... dupa spusele unor pescari "ca pestele sta exact in zonele acelea" ... interzicerea pescuitului pe anume zone tine STRICT de administrarea bazinului piscicol si de OFERIREA de locuri de pescuit pe toata SUPRAFATA bazinului piscicol asa fel incat pescarii sa NU isi INCURCE lansetele cu vecinul PESCARUL de VIS-A-VIS ! INTERESUL administratiei de pe Lacul Boteni 1 este CAPTURAREA pestelui de catre PESCARI pe ORICE LOC de PESCUIT in conditii DECENTE !!!

8) Pescarul POATE pescui cu ORICE MONTURA ce are ACE, CARLIGE de pescuit dar NU ANCORE si NU mai mult de 9 ace, carlige de pescuit pe o singura linie !!! Este permisa montura tip BOMBA si este permisa si MONTURA DE NOVAC.

PESCUITUL folosind ANCORE pe linia de pescuit ESTE INTERZIS pentru ca poate RANI PESTELE iremediabil ... DECI ... pescarule POTI pescui la MONTURA tip BOMBA sau si la MONTURA de NOVAC sau la ORICE montura inventata de tine care are MAXIM 9 ace, carlige de pescuit, cu respectarea prezentului REGULAMENT !!! Ai grija ca NU poti pescui la JAPCA sau cu ANCORE pe LINIE in loc de carlige ... ca iti sunt SUFICIENTE 9 carlige pe o singura LINIE ... INSA daca vrei sa pescuiesti neregulamentar ITI VEI ASUMA sanctiunile posibil PENALE si evacuarea in aria bazinului piscicol.

9) TAXA de pescuit este NOMINALA si se emite FIECAREI PERSOANE CARE PESCUIESTE, alta deact SOTIA sau PRIETENA PESCARULUI, si/sau a COPIILOR DE PANA LA 14 ANI (maxim doi) ce pot INSOTI PESCARUL.

DECI ... Pescarule ... insotitorii (sotia, prietena, iubita si/sau copiii) vor sta DOAR pe locul de pescuit ACHITAT ... adica pe locul TAU de pescuit ... si NU VOR OCUPA alt loc de pescuit ... ca altfel trebuie sa achiti un ALT BON de pescuit ... INDIFERET CA LOCUL DIN STANGA SAU DIN DREAPTA TA PESCARULE ESTE LIBER ... te sfatuiesc sa nu imi povestesti ca ... " era liber locul si "d-aia" pescuiesti acolo " ... ca iti REPET ca sa PRICEPI ca ... INDIFERENT CA VINE SAU NU VINE CINEVA LANGA TINE ... DACA OCUPI CHIAR SI CU O UNDITA ALT LOC DE PESCUIT TREBUIE SA ACHITI bon de pescuit SEPARAT ... Poti fi SINGUR PE BALTA dar vei ocupa UN SINGUR LOC de pescuit !!!

La fel ... nu incepe cu prostii ... sa imi spui ca " daca vine cineva eliberez locul" ... ca DACA VINE cineva si vrea SA PESCUIASCA langa tine vede ca E OCUPAT locul de pescuit ... DECI pesacarule ... OCUPA un singur loc ca pentru ASTA AI PLATIT ... Crezi TU ca pentru a pescui in compania familiei iti sunt necesare DOUA LOCURI de pescuit ... atunci ACHITI DOUA LOCURI si stai lejer la pescuit cu mai MULTE BETE !!!

DE RETINUT CA ... Sotia, IUBITA sau prietena pescarului POATE PESCUI si dansa cu MAXIM UNA din unditele pescarului, DAR PE ACELASI LOC DE PESCUIT si DOAR pentru a INVATA sa pescuiasca DOAR in compania pescarului ... la fel si COPIII ce insotesc pescarul. OPTIUNEA pescarului de a pescui cu MAI MULTE BETE se incaseaza cu TAXA DE BAT IN PLUS. Adica pescarule daca vii cu cei DOI COPII ai tai si vrei sa ii INVETI sa pescuiasca, asezandu-i pe locul tau de pescuit ... si le dai copiilor CATE O UNDITA, plus sotiei ALTA UNDITA, tu vei pescui doar cu 2 BETE pana la FINALUL partidei, ca aici ai voie sa pescuiesti doar cu 5 bete. Daca vrei sa pescuiesti cu MAI MULTE BETE insa, vei achita TAXA DE BAT in plus si primesti bon SUPLIMENTAR.

Pescuitul GRATUIT oferit copiilor de PANA LA 14 ani INSOTITI sau acordarea posibilitatii sotiei, iubitei ori PRIETENEI pescarului de a pescui gratuit cu O SINGURA UNDITA, are scopul de a indruma aceste persoane CATRE cunoasterea si DESCOPERIREA pescuitului, a acestui SPORT sau a acestui hobby, si NU acordarea de partide gratuite ORCUI si in oricare conditii .

DACA pescarul este insotit de MAI MULT de doi copii cu varsta de pana la 14 ani, acesta va achita OBLIGATORIU un ALT BON de pescuit si va mai ocupa inca UN LOC DE PESCUIT, cu obligatia de a supraveghea copiii in timpul partidei de pescuit. Ai grija pescarule de copiii tai asa incat acestia SA NU CADA in apa sau sa se SCALDE. Pe orice loc de pescuit exista PERICOLUL DE INEC !!!

ATENTIE deci la COPIII, la numarul de BETE cu care pescuiti cat si atentie la copiii si la ADULTII care vor sa intre in apa ... ca veti parasi imediat bazinul piscicol Lacul Boteni 1 in cazul nerespectarii regulamentului. STRANDUL si piscina sunt in ALTA PARTE ... AICI veniti sa PESCUITI !!!

Pescuitul sau partida de PESCUIT, pe Lacul Boteni 1, a unei persoane (ADOLESCENT, copil) cu VARSTA cuprinsa INTRE 14 ani SI 18 ani, este permisa doar in PREZENTA unui adult INSOTITOR, si este taxata CU BON de pescuit conform pretului partidei de pescuit aleasa. Adica pescarule ... se emite BON de PESCUIT de la 14 ani in sus pentru ORICE copil, ADOLESCENT care pescuieste.

Copilul, adolescent cu VARSTA mai mare DE 14 ANI va achita BON de PESCUIT si va pescui pe un ALT LOC de pescuit ales el, DOAR insotit si SUPRAVEGHEAT DE UN ADULT cu varsta mai mare de 18 ani.

Daca PESCARUL este insotit si de ALTE PERSOANE adulte, de un SOFER de exemplu sau de o ALTA FAMILIE insotita de copii, in scopul relaxarii ori a gratarului pe MALUL APEI, sau a simplei asistari la o partida de pescuit, acestia vor ACHITA fiecare cate UN BON DE PESCUIT si pot pescui conform prezentului regulament pe cate UN ALT LOC de pescuit.

Aici vii la pescuit ... ca altfel vezi la televizor CUM se PESCUIESTE si nu este nevoie sa mai ajungi pe balta, ca sa vezi cum se face, crezand ca nu ACHITI nimic. NU este acceptata formula uzuala ..."NE UITAM si BEM un SPRIT dar nu PESCUIM " sau " SOFERUL nu PESCUIESTE dar sta si el pe aici si se ocupa de GRATAR " ... ca vii la pescuit cu sofer ... treaba ta pescarule ... PLATESTE si pentru EL ... pentru ca AICI NU E GARAJ, bar sau HOTEL ori ZONA DE SPRIT gratuit !!! GRATAR, sprit ori RELAXARE poti FACE oriunde, chiar si la PADURE, poate si GRATIS, insa pe Lacul Boteni 1 vii sa si PESCUIESTI ... ALTFEL DE CE SA VII !!!

10) FEMEILE pescarite, doamnele care pescuiesc CU LANSETA platesc BONUL INTREG conform partidei de pescuit aleasa si pot ocupa un ALT LOC de pescuit la fel ca ORICE ALT PESCAR.

ADICA ... in acest caz ... GRATUITATEA pescuitului in cazul doamnei ( sotie, prietena, iubita) care INSOTESTE pescarul este ANULATA pentru ca este depasita SITUATIA de a INVATA sa pescuiasca folosind o simpla UNDITA. Daca doamna arunca deja cu LANSETA, se presupune, in acceptiunea administratiei de pe Lacul Boteni 1, ca aceasta a acumulat EXPERIENTA in pescuit si poate pescui la fel ca ORICE ALT PESCAR conform regulamentului. DACA doresti pescarule sa iti INVETI sotia, prietena, iubita, sau copiii sa pescuiasca cu LANSETA si nu cu undita ATUNCI vei achita un alt BON de PESCUIT pentru ca ITI ESTE NECESAR inca un loc de pescuit chiar daca tu nu vei considera necesara achitarea IN PLUS pentru inca un loc de PESCUIT !!!

11) Este INTERZISA MUZICA la volumul mare in timpul pescuitului si este strict INTERZISA deranjarea VECINILOR pescari sub orice forma INDIFERENT de motivul invocat. Este PERMIS GRATUIT gratarul, spritul, relaxarea in natura pe locul de pescuit DOAR PERSOANELOR care au achitat BON de PESCUIT si se afla in TIMPUL partidei de pescuit.

Lacul Boteni 1, NU este o locatie pentru PETRECERI zgomotoase sau pentru MUZICA tare insa GRATARUL, PLAJA si altele ce tin de natura si SOARE, sau de natura umana, sunt permise GRATUIT doar PESCARILOR care au achitat BON DE PESCUIT, in limita bunului simt fara a deranja altii pescari. DERANJARERA sub ORICE forma de catre orice PERSOANA, a celorlalti pescari anuleaza partida de pescuit si presupune EVACUAREA imediata a acesteia fara returnarea sumei platite !!!

Administratia de pe Lacul Boteni 1 are ca activitate principala PESCUITUL de AGREMENT, sportiv, recreativ ... si in sensul acesta ofera de LOCURI de PESCUIT pescarilor, FIIND in PRINCIPAL preocupata de CONDITIILE oferite pentru PESCUIT si nu de conditiile cerute de pescar pentru gratar si plaja sau agrement.

AGREMENTUL FARA PESCUIT, gratarul, plaja, sau alte activitati pe care unii pescari isi doresc sa le exercite in aria bazinului piscicol NU FAC PARTE din obiectul de activitate al ADMINISTRATIEI, motiv pentru care conditiile pentru astfel de ACTIVITATI sunt minime, iar aceste activitati sunt NETAXABILE fiind permise GRATUIT numai PESCARILOR, adica doar PERSOANELOR care au achitat BON de PESCUIT, pentru ... IN PRINCIPAL ... a PESCUI, si NU pentru alte ACTIVITATI CONEXE.

EXISTA situatii cand unii pescari, pe fondul CONSUMULUI de ALCOOL, pot deranja ceilalti COLEGI, vecini de PESCUIT, insa administratia de pe Lacul Boteni 1 poate fi ANUNTATA si va remedia AMIABIL situatiile de acest fel sau va EVACUA PESCARUL CHERCHELIT, care deranjeaza prin limbaj, atitudine sau comportament neadecvat ceilalti pescari.

12) SCALDATUL este INTERZIS pe Lacul Boteni 1 !!!

Lacul Boteni 1 este o ZONA de PESCUIT amenajata ca atare iar SCALDATUL este STRICT INTERZIS. Orcat ar fi de cald si orcat iti vei dori o BAIE pescarule ... acest fapt ... NU e posibil !!! Te poti RACORI luand apa din lac si o poti turna pe tine dar NU te poti racori facand BAIE in lac pentru ca iti va fi ANULATA imediata partida de pescuit si vei fi EVACUAT din aria bazinului piscicol.

Scaldatul este INTERZIS si pentru ca BAIA in lacul de pescuit creaza neplaceri celorlalti pescari ... se face BALACEALA si pestele nu mai trage ... sau " unii pescari spun ca nu mai trege pestele" si deasemenea ... zona de pescuit NU este zona de STRAND sau PISCINA ... in plus de asta, APA este foarte ADANCA iar administratia de pe Lacul Boteni 1 nu are angajati salvamari ... daca vrei sa te ineci PESCARULE nu te poate salva nici un autorizat ... ca aici VII SA PESCUIESTI si NU sa te BALACESTI !!!

13) CAMPAREA cu rulota, camparea cu CORTUL sau camparea cu patura sau pe iarba, sub cerul liber, este GRATUITA in aria bazinului piscicol Lacul Boteni 1, cu respectarea zonelor delimitate VIZIBIL marcate si numai DUPA achitarea unui BON de pescuit !

Daca vii la PESCUIT, ai achitat BON de PESCUIT, si vrei sa ramai si peste noapte aici pe Lacul Boteni 1, TOT la PESCUIT, iar cortul sau RULOTA iti sunt suficiente ca sa te adapostesti atunci CAMPAREA in aceasta formula este GRATUITA. Este GRATUITA deasemenea si CAMPAREA sub cerul liber NUMAI daca ai achitat bon de pescuit !!!

CAMPAREA, GRATARUL, PLAJA sau ALTE activitati NU SUNT PERMISE daca persoana nu a achitat BON de PESCUIT si OPTEAZA pentru campare si gratar sau pentru alte activitati si NU pentru PESCUIT ... Sunt persoane care SPUN ca vin la gratar si nu la pescuit dar intind si un bat in balta ... ori lucrul asta nu e posibil FARA a achita BON de pescuit aici pe Lacul Boteni 1 !

Adica pescarule ... vii la pescuit si te hotarasti sa intinzi si cortul ... e GRATIS ... dar atentie ... nu iti intinde cortul pe ISLAZ sau in PORUMB si zici ca esti la pescuit ... sau in CAMPING ... ca pe acolo nu ai voie cu CORTUL, rulota sau cu patura ... ca se urca OILE sau TRACTOARELE pe tine si apoi zici ca nu ti-a fost bine. Poti avea surpriza sa intalnesti chiar PROPRIETARUL terenului care TE poate ACUZA justificat ... de diferite fapte ... ASADAR ... Stai cu cortul sau rulota sau cu PATURA in zona lacului ... si nu in zonele invecinate UNDE nu este PERMIS ... Daca VII la PESCUIT de bucuri de toate facilitatile ... dar NU INVERS ca aici NU e CAMPING ... este totusi o zona STRICT DESTINATA activitatilor de pescuit sportiv, pescuit de agrement sau PESCUIT RECREATIV !!!

 

14) Administratia pe Lacul Boteni 1, are in vedere, strict in ce priveste SOSIREA si / sau PLECAREA pescarilor in / din aria bazinului piscicol, ORARUL partidelor de PESCUIT conform PROGRAMULUI reglementat pe PERIOADE prezentat in REGULAMENT si pentru :

*** Pescuit de ZI ***

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de ZI cu PROGRAM intre orele : 6.00 - 18.00 ... SE poate FACE DOAR INCEPAND cu orele 5.15 - 5.30 ... Sosirea AICI inainte de ora 05.15 se taxeaza ca si pescuitul de NOAPTE ... ADICA pescarule NU veni de la ORA 02.00 si ocupi tu un loc de PESCUIT pentru ZI ... prea devreme ... poti AJUNGE si la PROGRAM si e in regula ... INSA
... daca AJUNGI aici dupa ora 05.15 indiferent de ora ... poti ajunge si intre orele 8 -10 de EXEMPLU ... oricum ... PANA la ORA 12.00 vei ACHITA BON de *** Pescuit de ZI ... asa ca vino la PROGRAM daca vrei sa platesti 110 lei ca sa PESCUIESTI PANA la ORA 18.00

*PLECAREA de pe Lacul Boteni 1, de la PARTIDA de *** Pescuit de ZI, se poate face sau se poate prelungi incepand cu orice ORA dar NU mai TARZIU de ORA 18.00 ... ASADAR pescarule ... apuca-te sa iti STRANGI uneltele de pescuit MAI DEVREME de ORA 18.00 asa INCAT la MAXIM ora 18.15 locul de pescuit sa fie eliberat ... sau ALEGI sa PRELUNGESTI partida ACHITAND alt BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit SUPLIMENT de ZI de 30 lei cu PROGRAM 18.00 - 20.00 ... ORI ... poti ALEGE sa PRELUNGESTI partida ZI, ACHITAND poate alt BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit de NOAPTE cu PROGRAM intre orele : 18.00 - 06.00

*** Pescuit de NOAPTE ***

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de NOAPTE cu PROGRAM intre orele : 18.00 - 6.00 ... SE poate FACE DOAR INCEPAND cu orele 17.15 - 17.30 ... Sosirea AICI inainte de ora 17.15 se taxeaza ca si pescuitul de ZI ... sau ca si pescuitul de JUMATATE de ZI ...ADICA pescarule NU veni de la ORA 12.00 sau la ORA 15.00 si ocupi tu un loc de PESCUIT pentru NOAPTE ... prea devreme ... poti AJUNGE si la PROGRAM si e in regula ... INSA ... daca AJUNGI aici dupa ora 17.15, indiferent de ora ... poti ajunge si intre orele 18.00 - 20.00 de EXEMPLU ... DAR nu mai tarziu de ORA 20.30 vei ACHITA BON de *** Pescuit de NOAPTE ... asa ca vino la pe balta la PROGRAM daca vrei sa platesti 140 lei ca sa PESCUIESTI noaptea PANA la maxim ORA 6.00 dimineata.

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de NOAPTE cu PROGRAM intre orele : 18.00 - 6.00 ... SE poate FACE pana la MAXIM ora 20.30 ... dupa aceasta ORA accesul spre bazinului piscicol Lacul Boteni 1 VA FI LIMITAT de BARIERELE inchise.

*PLECAREA de pe Lacul Boteni 1, de la PARTIDA de *** Pescuit de NOAPTE, se poate FACE sau se poate prelungi DOAR incepand cu ORA 5.15 dar NU mai tarziu de ORA 6.00... ASADAR pescarule ... apuca-te sa iti STRANGI uneltele de pescuit MAI DEVREME de ORA 6.00 asa INCAT la MAXIM ora 06.15 locul de pescuit sa fie eliberat ... sau ALEGI sa PRELUNGESTI partida ACHITAND alt BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit SUPLIMENT de ZI de 30 lei cu PROGRAM 6.00 - 8.00 ... ORI ... PRELUNGESTI partida de NOAPTE, ACHITAND poate ALT BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit de ZI cu PROGRAM intre orele : 6.00 - 18.00

*** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) ***

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) SE poate FACE DOAR INTRE orele 5.15 - 20.30 ... Sosirea AICI inainte de ora 05.15 se taxeaza ca si pescuitul de NOAPTE ... INSA sosirea DUPA ora 20.30 in aria bazinului piscicol Lacul Boteni 1 VA FI LIMITATA de BARIERELE inchise ... ADICA pescarule NU veni cu NOAPTEA in cap SAU prea TARZIU cand rasare luna, sa ocupi tu un loc de PESCUIT pentru 24 ORE ... AIUREA ... poti AJUNGE si te incadrezi in PROGRAM si e in regula ... Pescuitul incepe la ora sosirii tale pe Lacul Boteni 1 si se sfarseste la + 24 ore de la intrarea ta in aria bazinului piscicol ... poti ajunge si intre orele 7.00 - 8.00 de EXEMPLU ... si vei ACHITA BON de *** Pescuit de 24 ORE ... asa ca vino la PESCUIT pe Lacul Boteni 1, la PROGRAM daca vrei sa platesti 220 lei ca sa PESCUIESTI de la sosire pana la + 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi)

*PLECAREA de pe Lacul Boteni 1, de la PARTIDA de *** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) SE poate FACE sau se poate prelungi DOAR intre orele 5.15 - 20.30 ... si nu mai tarziu ... ASADAR pescarule ... apuca-te sa iti STRANGI uneltele de pescuit MAI DEVREME de + 24 ORE asa INCAT la locul de pescuit sa fie eliberat la timp ... sau ALEGI sa PRELUNGESTI partida ACHITAND alt BON de pescuit, conform cu ORARUL partidelor de PESCUIT, reglementat si DETALIAT in prezentul REGULAMENT !!!

*** Pescuit de JUMATATE DE ZI ***

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE ZI cu PROGRAM intre orele : 12.00 - 18.00 ... SE poate FACE DOAR INCEPAND cu orele 12.00 ... Sosirea AICI inainte de ora 12.00 se taxeaza ca si pescuitul de ZI ... ADICA pescarule, NU veni de la ORA 10.00 si ocupi tu un loc de PESCUIT pentru JUMATATE ZI ... prea devreme ... poti AJUNGE si la PROGRAM ... INSA ... daca AJUNGI aici dupa ora 12.00, indiferent de ora ... poti ajunge si intre orele 13.00 - 14.00 de EXEMPLU ... dar ... PANA la ORA 16.00 vei ACHITA BON de *** Pescuit de JUMATATE ZI ... asa ca vino la PROGRAM daca vrei sa platesti 80 lei ca sa PESCUIESTI dupa amiaza PANA la ORA 18.00 incepand cu ORA 12.00 ... RETINE CA ... PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE ZI nu este permisa DUPA ora 16.00 ... PENTRU ca nu are rost sa pescuiesti doar 2 ORE, pana la ORA 18.00 ... ca sa cheltuiesti banii DEGEABA

*PLECAREA de pe Lacul Boteni 1, de la PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE ZI, SE poate face sau se poate prelungi incepand cu orice ORA dar NU mai TARZIU de ORA 18.00... ASADAR pescarule ... apuca-te sa iti STRANGI uneltele de pescuit MAI DEVREME de ORA 18.00 asa incat la MAXIM ora 18.15 locul de pescuit sa fie eliberat ... sau ALEGI sa PRELUNGESTI partida achitand alt BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit SUPLIMENT de ZI de 30 lei cu PROGRAM 18.00 - 20.00 ... ORI ... poti PRELUNGI partida de ZI, ACHITAND poate alt BON de pescuit pentru PARTIDA de *** Pescuit de NOAPTE cu PROGRAM intre orele : 18.00 - 06.00

*** Pescuit de JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA ***

*SOSIREA pe Lacul Boteni 1, pentru PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA PROGRAM intre orele : 9.00 - 15.00 ... SE poate FACE DOAR INCEPAND cu orele 8.15 - 8.30 ... Sosirea AICI inainte de ora 8.15 se taxeaza ca si pescuitul de ZI ... ADICA pescarule NU veni cu NOAPTEA in cap cand e inca CEATA si nu s-a luminat de ziua si ocupi tu un loc de PESCUIT pe GHEATA, la COPCA ... prea devreme ... poti AJUNGE si la PROGRAM ... INSA ... daca AJUNGI aici dupa ora 10.00, indiferent de ora ... poti ajunge si intre orele 11.00 - 12.00 de EXEMPLU ... dar ... pana la ORA 13.00 vei ACHITA BON de *** Pescuit de JUMATATE ZI pe GHEATA, la COPCA ... asa ca vino la PROGRAM daca vrei sa platesti 80 lei ca sa PESCUIESTI pe GHEATA, la COPCA PANA la ORA 15.00 incepand cu ORA 9.00 ... RETINE CA ... PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE ZI pe GHEATA, la COPCA nu este permisa DUPA ora 13.00 ... PENTRU ca nu are rost sa pescuiesti doar 2 ORE, pana la ORA 15.00 ... ca sa cheltuiesti banii DEGEABA

*PLECAREA de pe Lacul Boteni 1, de la PARTIDA de *** Pescuit de JUMATATE ZI pe GHEATA, la COPCA se poate face incepand cu orice ORA dar NU mai TARZIU de ORA 15.00... ASADAR pescarule ... apuca-te sa iti STRANGI uneltele de pescuit MAI DEVREME de ORA 15.00 asa INCAT la MAXIM ora 15.15, sa fii DEJA pe MAL ca SE INSEREAZA devreme ... NU poti prelungi aceasta partida !

 

*** OPTIUNEA pescarului de a PRELUNGI partidele de PESCUIT de ZI, de JUMATATE de ZI sau de NOAPTE, este PERMISA daca se ACHITA pretul pentru PARTIDA de pescuit SUPLIMENT de ZI de 30 lei ... ADICA pescarule ... DACA vrei sa PESCUIESTI aici pe Lacul Boteni 1 ... MAI MULT decat PROGRAMUL PARTIDELOR de PESCUIT ... POTI PRELUNGI PESCUITUL pentru INCA 2 ORE in PLUS ... De EXEMPLU ... in loc sa pleci la ora 6.15 de la PARTIDA de *** PESCUIT de NOAPTE, poti pleca la ora maxim 8.15 daca ACHITI in PLUS 30 lei ... la fel se aplica PLATA pentru PARTIDA de *** PESCUIT de ZI si pentru PARTIDA de *** PESCUIT de JUMATATE de ZI, pe care le poti PRELUNGI ... si in loc sa pleci la ora 18.15 ... platesti inca 30 lei si pescuiesti in continuare pana la MAXIM ora 20.15

*** DACA NU DORESTI PRELUNGIREA PARTIDELOR de PESCUIT cu BON pentru PARTIDA de *** Pescuit SUPLIMENT de ZI de 30 lei, INCADREAZA-TE pescarule in PROGRAMUL de PESCUIT si ELIBEREAZA locul de PESCUIT CONFORM ORARULUI REGULAMENTAR

*** PRELUNGIREA pescuitului de ZI sau NOAPTE cu alegerea SUPLIMENTATARII unei alte PARTIDE de *** Pescuit SUPLIMENT de ZI cu PROGRAM intre orele :18.00 - 20.00 si / sau 6.00 - 8.00 este PERMISA in perioada 1 mai - 20 octombrie a sezonului de pescuit

*** TINE CONT PESCARULE de TOATE REGULILE atat pentru PARTIDELE de PESCUIT de pe Lacul Boteni 1 care se desfasoara tot timpul anului atat ziua cat si noaptea, PRIMAVARA - VARA - TOAMNA pe LOCURILE de PESCUIT amenajate, pe AMBELE MALURI, si OBLIGATORIU TINE CONT de PARTIDELE de PESCUIT care se desfasoara DOAR ZIUA pe GHEATA in perioada de pescuit de IARNA

*** Este INTERZISA ramanerea NEJUSTIFICATA a unei PERSOANE sosite la PESCUIT pentru ORICARE PARTIDA, pe un loc de pescuit, in aria bazinului piscicol Lacul Boteni 1, mai mult de ora programului de pescuit, fara BON de PESCUIT ... pentru ca un ALT PESCAR sosit la urmatoarea PARTIDA de PESCUIT ... poate doreste sa pescuiasca FIX pe acel LOC si il gaseste OCUPAT

*** ASADAR pescarule ... daca tu crezi ca INTARZII a eliberea locul de pescuit la ora indicata ... SCOATE toate betele din apa, MUTA MASINA de pe locul de pescuit, asa fel incat sa NU INCURCI pe altii, si iti STRANGI ustesilele de pescuit langa masina ta ... insa NU TRAGE DE TIMP pentru ca PREZENTA nejustificata in aria bazinului piscicol Lacul BOTENI 1, este INTERZISA si poate costa in plus

*** DECI pescarule ... daca NU respecti PROGRAMUL, vei fi taxat cu BON SUPLIMENTAR de ZI sau POATE cu BON pentru partida de pescuit de ZI sau NOAPTE ... si RAMAI in continuare pe aici ... sau te AJUTAM sa iti strangi mai REPEDE uneltele de pescuit care poate se vor incurca ... DAR DACA nu iti doresti asta, ELIBEREAZA locul de pescuit conform ORARULUI regulamentar DETALIAT !!!

*** ALTFEL spus ... pescarule DACA vii la PESCUIT in timpul ZILEI vei ACHITA bon de PESCUIT pentru partida de zi sau partida de jumatate de zi ... DEPINDE la ce ora ajungi pe AICI ca ... DACA vii NOAPTEA vei ACHITA bon de PESCUIT pentru partida de NOAPTE

*** NU te GANDI pescarule ca merge sa ACHITI mai putin ca pescuiesti CATEVA ORE sau ca vrei sa pescuiesti DE PROBA cu un bat SAU cum te mai GANDESTI tu la REGULAMENTUL TAU ... ca NU ne POTRIVIM la BONURI si MAI BINE vii la PESCUIT la PROGRAM

*** NU vei ACHITA SUPLIMENTAR daca ai STRANS BETELE de pescuit si NU iti mai PORNESTE masina, sau te-a prins PLOAIA ... ca exemplu ... dar VEI ACHITA sigur DACA TRAGI DE TIMP in loc sa iti vezi de treaba indiferent ca ai prins peste sau nu ai prins peste !

15) Administratia de pe Lacul Boteni 1, EMITE in timpul partidelor de pescuit, atat la cererea pescarului DAR MAI ALES si STRICT REGULAMENTAR, bonuri SUPLIMENTARE, avand in vedere PESCUITUL cu BETE in PLUS, ori PLANTATUL cu vaporas telecomandat.

 

*** DECI ***

*** OPTIUNEA pescarului de a pescui cu MAI MULT de 5 BETE, pe un LOC de PESCUIT, este PERMISA daca se ACHITA pretul pentru BONUL SUPLIMENTAR de BAT intins in PLUS de 30 lei ... ADICA pescarule ... DACA vrei sa PESCUIESTI pe acelasi loc de pescuit, DOAR TU pescarule si NU doi PESCARI cu 6 bete ... de EXEMPLU in loc de 5 bete, cele pe care le-ai platit, VREI sa pescuiesti cu mai MULTE bete ... poate cu 8 bete ... ATUNCI ... pentru FIECARE BAT intins in PLUS mai mult decat cele 5 permise, ACHITI cate 30 lei.

Acest BON SUPLIMENTAR de BAT intins in PLUS de 30 lei, se EMITE cand tu PESCARULE, PESCUIESTI DEJA cu MAI MULT de 5 BETE pe un loc de pescuit ... RETRAGEREA batului NEACHITAT din balta NU te SCUTESTE de achitarea acestui BON suplimentar.

DACA ai fost VAZUT ca pescuiesti CU mai MULT de 5 BETE ... ca NU suntem ORBI sau prosti ... ORI sa ne CREZI idioti ... ca suntem pe balta de ATATA timp ... DECI ... nu te SUPARA pescarule ... TI SE EMITE BONUL SUPLIMENTAR de BAT intins in PLUS ... ASTA e REGULA ... DACA doreai sa NU platesti in plus NU trebuia nici sa INTINZI alt BAT in PLUS ... INDIFERENT ca ai prins sau nu ai prins peste cu batul acela ... CONSIDERAM ca vrei sa ne pacalesti ... si vrei sa pescuiesti cu mai multe BETE fara sa achiti in plus.

Administratia de pe Lacul Boteni 1 ... TE SFATUIESTE sa mai ACHITI inca un BON pentru PARTIDA de PESCUIT aleasa si VEI avea SPATIU mai mare SI POTI PESCUI cu INCA 5 BETE ... Daca NU VREI nici asa ... o sa vrei sigur sa PLECI ca NU respecti regulamentul ... si ne CAM incurci pe aici ... sper sa INTELEGI ... si DEASEMENEA NU gandi PESCARULE ca ... daca tu ASCUNZI un BAT prin STUF ... SAU il tii mai DEOPARTE ... PUTIN ascuns ... STII doar TU de el ... si crezi tu ca NU SE VEDE ... CA POATE SE VEDE si NU are rost PROSTEALA cu care vrei sa ne MINTI ... daca prinzi ... tot la un bat prinzi un peste si nu vei prinde niciodata cu doua undite acelasi peste decat daca le-ai incurcat. NU te GANDI sa faci AIURELI d-astea ... ca te faci de ras ... pentru un BAT in PLUS intins neachitat

*** OPTIUNEA pescarului de a PLANTA lansetele DOAR cu vaporas telecomandat, in timpul unei PARTIDE de PESCUIT de ZI sau de JUMATATE de ZI, este PERMISA daca se ACHITA pretul pentru BONUL SUPLIMENTAR de PLANTAT de 30 lei ... insa PLANTATUL de lansete DOAR cu vaporas telecomandat, in timpul unei PARTIDE de PESCUIT de *** 24 ORE este PERMIS daca se ACHITA pretul pentru *** doua BONURI SUPLIMENTARE de PLANTAT in toatal ... 60 lei. Pescarul are optiunea ca in timpul unei partide de pescuit de 24 ORE sa foloseaca vaporasul telecomandat pentru plantatul lansetelor doar ziua sau doar noaptea si va achita doar 30 lei.

RETINE pescarule ca ... in ALT FEL NU poti PLANTA aici pe Lacul Boteni 1 ... Adica NU poti planta cu BARCA, cu LIGHEANUL, cu CAMERA de TRACTOR, sau cum iti mai trece vreun gand aiurea pe MALUL APEI la pescuit ... poti duce lansetele DOAR cu vaporas TELECOMANDAT acolo unde crezi de cuviinta, asa fel incat SA PRINZI peste si SA NU DERANJEZI pe ceilalti pescari. NU te plimba cu vaporasul pe TOATA balta ca poti supara ALTI PESCARI ... si fii atent ca poti alunga tot pestele facand galagie cu vaporasul tau.

16) Administratia de pe Lacul Boteni 1, EMITE in timpul PARTIDELOR de pescuit, si NU numai, la SFARSITUL programului de pescuit, atat la cererea pescarului DAR MAI ALES STRICT REGULAMENTAR, BONURI SUPLIMENTARE pentru ORICE CANTITATE de PESTE RETINUT in PLUS in juvelnicul pescarului, mai MULT decat LIMITA ADMISA de retinere de PESTE, conform prezentului regulament !!!

 

*** DECI ***

*** OPTIUNEA pescarului de a RETINE in PLUS in JUVELNIC mai mult PESTE decat LIMITA maxima de KG corespunzatoare fiecarei partide de pescuit ALEASA, este PERMISA daca se ACHITA BONUL SUPLIMENTAR de PESTE in PLUS de 30 lei pentru FIECARE kg de PESTE ce DEPASESTE cantitatea de 8 kg sau 4 kg, ori 8 kg sau 16 kg, cantitati de PESTE regulamentar LIMITATE si PERMISE a fi RETINUTE la PARTIDELE de *** Pescuit de ZI, *** Pescuit de JUMATATE de ZI, *** Pescuit de NOAPTE sau *** PESCUIT de 24 ORE

*** ADICA pescarule ... poti RETINE in PLUS PESTE daca ACHITI in PLUS ... DOAR daca PESTELE se INCADREAZA regulamentar pentru SPECIA, MARIMEA si DIMENSIUNEA PERMISA ... DAR ... NU POTI RETINE ORICE PESTE CHIAR DACA PLATESTI IN PLUS !!!

*** DECI pescarule ... daca ai PRINS mai MULT PESTE si ai DEPASIT limita de retinere, si DORESTI sa iti IEI acasa TOT pestele prins *de EXEMPLUL ... achiti in PLUS sau ELIBEREZI in timpul partidei de pescuit, pana la limita permisa inainte de controlul juvelnicului !!!

* EXEMPLUL 1 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 3 bucati CRAP de 1,3 kg bucata fiecare si INCA ... 4,5 kg CARAS ... ADICA un total de 8,4 kg de peste ... ATUNCI platesti 30 lei, mai PRINZI si RETII inca 2 carasi PANA la 9 kg total ... sau ELIBEREZI 2 carasi si nu mai platesti 30 lei in plus.

* EXEMPLUL 2 ... PRINZI mai MULT de 16 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de 24 ORE ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 3 NOVACI de 2,3 kg bucata si INCA ... 6,5 kg CARAS ... plus 2 bucati CRAP de cate 1,8 kg bucata, ADICA un total de 17 kg de peste ... ATUNCI platesti 30 lei de la 16 kg PANA la 17 kg total ... sau ELIBEREZI cativa carasi si NU mai platesti nimic in plus ... ori poti elibera un NOVAC sau un CRAP si pescuiesti in continuare pana atingi limita de 16 kg de peste total.

* EXEMPLUL 3 ... PRINZI mai MULT de 4 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de JUMATATE de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 2 bucati CRAP de 2,3 kg bucata fiecare si INCA ... 1,7 kg CARAS ... ADICA un total de 6,3 kg de peste ... ATUNCI platesti 90 lei, RETII inca 2 carasi PANA la 7 kg total ... sau ELIBEREZI un CRAP si nu platesti 30 lei in plus.

* EXEMPLUL 4 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 2 bucati CRAP de 2,5 kg bucata fiecare si INCA ... 4,7 kg CARAS ... ADICA un total de 9,7 kg de peste ... ATUNCI platesti 60 lei, mai PRINZI si RETII inca un caras PANA la 10 kg total ... sau ELIBEREZI un crap si mai prinzi cativa carasi, te incadrezi in limita maxima de 8 kg de peste PERMISA si nu mai platesti cate 30 lei in plus pentru fiecare kg de peste retinut in plus.

* EXEMPLUL 5 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de NOAPTE ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 2 bucati CTENO de 1,4 kg bucata fiecare si INCA un CRAP de 2,6 kg bucata si nu ai mai retinut nici un alt peste ... ADICA ai un total de 5,4 kg de peste CRAP ... ATUNCI platesti 60 lei, mai PRINZI si RETII inca 2 carasi PANA la 6 kg total ... sau ELIBEREZI un CTENO de 1,4 kg pentru a NU DEPASI limita de maxim 4 kg de CRAP pe partida de pescuit de 12 ore.

* EXEMPLUL 6 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... UNA bucata NOVAC de 8,3 kg si INCA ... 1,5 kg CARAS ... ADICA un total de 9,8 kg de peste ... ATUNCI platesti 60 lei, mai PRINZI si RETII inca un caras PANA la 10 kg total ... sau ELIBEREZI din caras si platesti doar 30 lei PANA la 9 kg total peste ... SAU eliberezi NOVACUL, si nu platesti nimic in plus si pescuiesti pana atingi limita de 8 kg de peste total.

* EXEMPLUL 7 ... PRINZI mai MULT de 4 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de JUMATATE de ZI pe GHEATA, la COPCA... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 2 bucati CRAP de 1,5 kg bucata fiecare si INCA ... 1,7 kg CARAS ... ADICA un total de 4,7 kg de peste ... ATUNCI platesti 30 lei, RETII inca 2 carasi PANA la 5 kg total ... sau ELIBEREZI un CRAP de 1,5 kg bucata si pescuiesti in continuare dar RETII doar caras pana atingi limita de 4 kg de peste total si nu platesti 30 lei in plus.

* EXEMPLUL 8 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... in total 9 kg de CARAS cu NOVAC amestecat sau doar CARAS sau sa spunem ca ai PRINS si ai RETINUT 3 bucati de NOVAC 2,5 kg bucata fiecare si INCA ... una bucata de SANGER de 1,5 kg bucata ... ADICA un total de 9 kg de peste ... ATUNCI platesti 30 lei sau ELIBEREZI si te incadrezi in limita maxima de 8 kg de peste PERMISA si nu mai platesti in plus.

* EXEMPLUL 9 ... PRINZI mai MULT de 16 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de 24 ORE ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... 19 kg de NOVAC + CARAS + SANGER dar nu ai PRINS si retinut deloc CRAP ... ATUNCI platesti 90 lei de la 16 kg PANA la 19 kg total ... sau ELIBEREZI pana la 16 kg total si NU mai platesti nimic in plus ... ORI platesti alt BON de PESCUIT corespunzator TIMPULUI partidei de pescuit la care te aflii ... de ZI sau de NOAPTE si retii inca 8 kg de peste in PLUS.

* EXEMPLUL 10 ... PRINZI mai MULT de 8 kg de PESTE si retii in JUVELNIC in timpul unei PARTIDE de *** Pescuit de ZI ... sa zicem ca ai PRINS si ai RETINUT ... CA AI FOST NOROCOS SI TALENTAT ... DOAR ... 3 bucati CRAP ... UNUL de 2,3 kg bucata, ALTUL de 2,7 kg bucata, si ALTUL de 10,1 kg !!! ... ADICA un total de 15,1 kg de peste ... ATUNCI platesti 30 lei ... de la 4 kg la 5 kg ... ca ai voie sa retii DOAR 4 kg de CRAP pe partida de 12 ore ... sau ALEGI sa mai platesti un BON de pescuit ca sa retii pana la INCA 4 kg crap ... SI CU GRIJA MARE iei CRAPUL de 10,1 KG ... ITI FACI POZE CU ACESTA ... il pui tot cu grija in sacul de pastrare IN APA ... NU IN MASINA TA sau altundeva ... si obligatoriu ANUNTI ADMINISTRATIA de pe Lacul Boteni 1 ca sa te PREMIEZE CU *******(7) SAPTE PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI pentru CAPTURAREA SI ELIBERAREA OBLIGATORIE A ORCARI EXEMPLAR DE CRAP sau CTENO (ten, amur), mai MARE de 5 kg bucata, conform REGULAMENTULUI !!! ELIBEREZI in prezenta administratiei de pe Lacul Boteni 1,
exemplarul de CRAP de 10,1 KG si primesti 7 (sapte) Partide GRATUITE de PESCUIT de ZI, pe Lacul Boteni 1, partide pe care le poti consuma impreuna cu cine vrei tu ... conform regulamentului ... VEZI CU ATENTIE ... PREMIEREA pescarului !

* EXEMPLUL 11 ... DACA prinzi peste si DEPASESTI 8,5 kg total ... e normal sa plătești 30 lei in PLUS sau sa eliberezi unul - doi carași sau un crap mic ... dacă nu vrei sa plătești in plus cat un pachet de țigări ... si iti EXPLIC și în procente ASTFEL … iti spun că dacă DEPASESTI cu 6,31 % cantitatea TOTALA de peste ORI eliberezi ... ORI plătești in plus ... CUM VREI ... ori DEASEMENEA ... dacă DEPASESTI pe SPECIE reținută cu 12,61 % ... LA FEL ... ORI eliberezi ... ORI plătești in plus ... IAR daca PRINZI un PESTE CRAP sau CTENO de 4,90 kg - 4,95 kg mai bine îl ELIBEREZI pentru O PARTIDA GRATUITA ... in prezenta administratiei de pe Lacul Boteni 1 ... INSA dacă vrei să reții crapul de 4,95 kg mai plătești 30 lei ... de la 4 kg la 5 kg ... conform regulamentului ... sau mai bine mai plătești încă un bon de 110 lei ... și mai reții încă 3,05 kg crap plus inca 4 kg caras sau sânger ... si pescuiesti regulamentar !

*** RECOMANDAREA Administratiei de pe Lacul Boteni 1, in ce priveste RETINEREA de PESTE in PLUS in JUVELNIC peste LIMITA este ACHITAREA unui ALT BON de PESCUIT corespunzator PARTIDEI de PESCUIT aleasa pentru RETINEREA in PLUS a DUBLULUI cantitatii PERMISE la retinere ... ADICA pescarule ... mai ACHITI inca o PARTIDA de Pescuit de ZI, de JUMATATE de Zi, de NOAPTE sau de 24 ORE si RETII cantitatea de peste DUBLATA ... insa ATENTIE ca ... NU POTI RETINE MAI MULT DE MAXIM de 4 kg CRAP la ORICE partida de PESCUIT de 12 ORE si NU POTI RETINE MAI MULT DE MAXIM de 2 kg CRAP ORICE partida de PESCUIT de 6 ORE ...*MAI BINE pescarule ... daca CREZI ca PRINZI sau ca vei PRINDE ... mai bine PLATESTI inca un BON de pescuit ca "TE SCOTI" sau "IESI" mai IEFTIN ... si mai POTI OCUPA INCA un LOC de PESCUIT ... PLUS ca sa STAI la pescuit mai LEJER si CU mai MULTE BETE !

*** OPTIUNEA pescarului ... de a ELIBERA, de a RETINE, sau de a CAPTURA PESTE ... din speciile PERMISE la retinere in JUVELNIC ... ADICA ... CTENO, CRAP, CARAS, PLATICA, ROSIOARA, NOVAC, SANGER si NU ***BLACK BASS ... si NU ALT RAPITOR ... si OPTIUNEA de ATINGERE doar a LIMITEI de kg permisa a fi retinuta pe timpul orcarei partide de pescuit OBLIGA pescarul NECONDITIONAT la ELIBERAREA in apa DOAR a exemplarelor de peste SANATOS, NU RANIT sau SCAPAT ori LOVIT in timpul capturarii si deasemenea OBLIGA pescarul de a avea in DOTARE la pescuit minim un JUVELNIC din plasa siliconata, CANTAR, MINCIOG si SALTEA de primire !

*** OPTIUNEA pescarului de a pescui in regim "PRINDE si ELIBEREAZA" (C&R) este PERMISA pe Lacul Boteni 1, insa pescuitul sub acest regim NU JUSTIFICA alt PRET PENTRU PARTIDA de PESCUIT aleasa de pescar. Administratia de pe Lacul Boteni 1, PERMITE pescuitul de tip "PRINDE si ELIBEREAZA"(C&R) ORCARUI pescar CARE pana la SFARSITUL ORARULUI partidei de pescuit achitate a ATINS LIMITA de RETINERE de PESTE si NU doreste RETINEREA de peste in PLUS si opteaza pentru pescuit conform programului.

*ADICA pescarule ... daca ai ATINS limita de RETINERE de peste, si nu vrei PESTE in PLUS dar PROGRAMUL PARTIDEI de PESCUIT NU a luat SFARSIT poti sa PESCUIESTI in continuare in regim "PRINDE si ELIBEREAZA" (C&R) pana la FINALUL programului ALES !

*ATENTIE pescarule ca ... DACA TE FACI "PRINZI si ELIBEREZI" ... dar tu ASCUNZI pestele si defapt RETII in continuare NU e in REGULA ca intelegem ca TE TII de PROSTII ... si NU vrei sa ACHITI ... mai bine fii corect ... si asa ... te poti numi un adevarat pescar !

*RETINE deasemenea ca ... este INTERZIS, in timpul pescuitului de tip "PRINDE si ELIBEREAZA", sa DAI PESTELE vecinului de langa TINE, sau altei persoane aflate la PESCUIT in caz ca acesta NU a ATINS LIMITA de RETINERE de PESTE, ca te incadrezi la FURT !

*** ASADAR ... pescarule PRINZI mai MULT, PLATESTI mai MULT ... NU ACHITI ... ELIBEREZI pana la CONTROLUL OBLIGATORIU al JUVELNICULUI sau ELIBEREZI OBLIGATORIU si daca PESTELE e MIC sau DACA nu CORESPUNDE SPECIEI insa poti sa RETII DOAR peste PERMIS de regulament si NU peste RAPITOR ... deasemenea NU POTI sa retii MAI MULT de 4 kg de PESTE din specia CRAP in timpul unei partide de pescuit de 12 ore, iar pestele PERMIS la RETINERE trebuie sa FIE de MARIME si GREUTATE regulamentara.

*Deasemenea este OBLIGATORIE eliberarea IN APA a pestilor in STARE VIE, iar DACA pestele nu e VIU se ACHITA REGULAMENTAR.

*RETINE PESCARULE CA ... ESTE INTREZISA ASCUNDEREA, RANIREA sau OMORAREA ORCARUI EXEMPLAR DE PESTE CAPTURAT.

 

17) CONTROLUL juvelincelor PESCARILOR se face de ADMINISTRATIA de pe Lacul Boteni 1, DE CATE ORI aceasta considera ca este NECESAR ... CHIAR SI DE MAI MULTE ORI PE ZI ... in functie de FRECVENTA de capturare de peste pe oricare LOC de PESCUIT.

Aceasta REGULA este impusa si OBLIGATORIU trebuie sa fie ACCEPTATA de tine pescarule care alegi sa pescuiesti aici pe Lacul Boteni 1. DEASEMENEA Administratia Lacului Boteni 1, isi rezerva dreptul de a controla si MASINA pescarului CAND considera ca este necesar ... daca SUNT suspiciuni certe de FURT, de ascundere de PESTE sau de NERESPECTAREA prezentului REGULAMENT. CONTROLUL masinii pescarului poate fi EFECTUAT si in prezenta agentului de POLITIE zonal dupa apelul legal catre 112 !!!

REGULA CONTROLULULUI de juvelnice cat si a masinii sau a zonei invecinate PERSOANEI aflate la pescuit a DEVENIT obligatorie in TOATE locatiile si ZONELE de pescuit PRIVATE, nu doar pe Lacul Boteni 1, si din cauza pescarilor SACOSARI si CRATITARI, persoane care PASTREAZA si ASCUND orice PESTE CAPTURAT, indiferent de marimea si greutatea acestuia, dar si din cauza COMPORTAMENTULUI distructiv al ALTOR tipuri de persoane, care IMEDIAT dupa capturarea unor exemplare, au OBICEIUL sa OMOARE pestele, sau sa CURETE pestele de solzi si de mate pe MALUL APEI si apoi sa il DEPOZITEZE in MASINA personala.

CONTROLUL juvelincelor PESCARULUI, cat si a masinii sau a zonei invecinate PERSOANEI aflate la pescuit, se poate face de catre Administratia Lacului Boteni 1, si ALEATORIU, pe SARITE, sau la INTAMPLARE sau cu ANUME SCOP sau cu TINTA DEDICATA, ORI DELOC in timpul orcarei partide de pescuit.

SURPRINDEREA pescarului in timpul CONTROLULUI JUVELNICELOR cu o CANTITATE de PESTE mai MARE decat LIMITA permisa la RETINERE, conform regulamentului si a PARTIDEI de pescuit practicata de pescar, are EFECTUL de EMITERE a BONULUI SUPLIMENTAR de PESTE in PLUS retinut peste LIMITA permisa ... ADICA pescarule ... DACA ai RETINUT peste MAI MULT decat LIMITA PERMISA ... IL ACHITI conform REGULAMENTULUI ... cu 30 lei / kg pentru fiecare de peste retinut in plus ORI iti este EMIS INCA un BON de PESCUIT care iti permite retinerea unei ALTE CANTITATI limitate de PESTE ...

ASADAR pescarule ... RETINE ca ... ELIBERAREA PESTELUI retinut in PLUS ... TREBUIE facuta INAINTE de CONTROLUL juvelnicului ... sau INAINTE de CONTROLUL eventual al masinii sau a zonei de pescuit ... pentru ca INTELEGEM ca ai RETINUT pestele ca sa il DUCI ACASA si sa il CONSUMI ... ca ALTFEL DE CE AI RETINE PESTE IN PLUS ... ca doar nu ai intentia de a elibera PESTELE la sfarsitul partidei ... CA REGULA ACEASTA ESTE INTERZISA ... intelegem deci ca ai intentia de a achita ... si nu alceva.

REFUZUL pescarului de a ACHITA cantitatea de PESTE retinuta in plus presupune OBLIGATORIU ELIBERAREA intregii CANTITATI de PESTE RETINUTA si anuleaza PARTIDA de PESCUIT fara returnarea sumei achitate dar OBLIGA si pescarul la parasirea ariei bazinului piscicol Lacul Boteni 1 ... ADICA pescarule ... ai retinut peste in plus si NU vrei sa il PLATESTI ... ELIBERAM in apa TOT PESTELE si PLECI de unde ai venit ... DEGEABA vrei sa eliberezi ca nu MAI merge asa ... PUTEAI elibera pestele care nu VROIAI sa il retii PANA la momentul controlului ... RETINE CA ... pestele retinut o perioada de TIMP chiar si in juvelnic este mai mult POTRIVIT pentru CONSUM decat pentru eliberat si pescuit de alcineva ... SCOPUL partidelor de pescuit de pe Lacul Boteni 1 este pescuitul si RETINEREA de peste PENTRU CONSUM si nu eliberarea pestilor la sfarsitul pescuitului.

PESCUITUL si RETINEREA in ritm CONSTANT a pestilor, cat si ELIBERAREA pestilor capturati , SIMPLUL CONTROL al capturilor SI atingerea LIMITEI de retinere de PESTE, facute DE CATRE PESCARUL adevarat si corect ASIGURA o partida de pescuit REUSITA.

DEASEMENEA ... controlul juvelnicului, a zonei de pescuit si a masinii pescarului in timpul orcarei PARTIDE de PESCUIT este obligatorie DOAR avand in vedere PESCUITUL sportiv, RECREATIV in spatiu PRIVAT, adica in ZONA de PESCUIT aferenta unui LAC de pescuit PRIVAT si AMENAJAT ca atare, delimitata ca ZONA de pescuit CU PLATA sau zona PRIVATA DESTINATA pescuitului cu TAXA ... SI NU se refera la o anume zona PUBLICA dedicata agrementului unde POATE fi permis pescuitul GRATUIT, precum RAURI, FLUVII sau LACURI de STAT ori DELTA DUNARII, sau BAZINE si zone de pescuit GRATUITE aflate sub ALTA forma de administrare.

Deci PESCARULE ... nu te supara si ACCEPTA benevol si deschis CONTROLUL pentru CA STII asta inca DE LA INCEPUT. Daca NU iti CONVINE aceasta regula atunci NU veni la PESCUIT aici, ca iti strici ziua si tu NU ne mai RELAXEZI la pescuit ... si vei STA STRESAT nestiind cum sa faci sa NU fii CONTROLAT.

Deasemenea PESCARULE sa ai in vedere ca NU este in regula sa ASCUNZI, sau sa OMORI cumva pestele sau sa ai un comportament NECIVILIZAT in zona de pescuit ca ... POATE DERANJEZI ALTI pescari ... POTI fi VAZUT de alti PESCARI ... risti sa fii EVACUAT de la pescuit, sa pierzi banii sau poti fi chiar FILMAT de camerele de SUPRAVEGHERE din aria bazinului piscicol si poti fi acuzat de furt, distrugere sau ALTELE ...

 

18) PESCARUL are OBLIGATIA ca la plecarea din zona de pescuit sa STRANGA gunoiul propriu si sa il DEPOZITEZE in locurile special amenajate, RESPECTIV in cazanele de GUNOI metalice din dreptul fiecarui loc de pescuit. Deasemenea pescarul are OBLIGATIA sa ia ACASA RESTUL de MOMEALA ramasa sau sa o ARUNCE in APA ori la GUNOI si NU sa o lase pe MAL !!!

GUNOIUL pescarului si restul de momeala ramasa pe locurile de pescuit este una din PROBLEMELE orcarei administratii de lac piscicol. Chiar daca administratia de pe Lacul Boteni 1 curata regulat toate ZONELE DE PESCUIT atat in apa cat si pe mal, plecarea persoanelor de la pescuit trebuie sa fie ordonata si CIVILIZATA ... ADICA ... resturile menajere trebuie depozitate in spatiile amenajate special, restul de momeala deasemenea trebuie ARUNCAT in APA, luat ACASA sau aruncat la GUNOI, sticlele, cutiile de bere si altele trebuie depozitate la fel ca in gospodaria proprie a fiecaruia, adica la cazanul de GUNOI !!!

Sunt PESCARI care motiveaza LASAREA momelii pe MAL ca fiind hrana pentru CAINI ... sau nada pentru alti pescari ... PAI DACA ai prins peste cu momeala aceea, sau cel putin ai momit la pescuit PESTELE crezi pescarule ca o vor manca unii CATEI maidanezi ? ... sau crezi ca alt pescar va folosi MOMEALA ta gata INVECHITA ? ... ca ACELA vine la pescuit fara momeala ? ... TU ai venit la PESTE ? ... sau la CAINI ?... sau esti prea GENEROS probabil si nu vrei sa strangi gunoiul !

CAZANELE de gunoi sunt la maxim 10 de metri de fiecare LOC de PESCUIT si nu e greu pescarule sa mai faci CATIVA PASI in PLUS ca sa strangi si sa ITI arunci GUNOIUL in cos ... DAR ... daca nu esti OBISNUIT cu treaba asta ... la fel ca la tine ACASA ... atunci nu AVEM pretentii ... DATA viitoare NU te mai ASTEPTAM pe aici ... SAU NU MAI VENI SA LASI si GUNOIUL pe Lacul Boteni 1 ca destul ne-am CUNOSCUT ... ca sa pricepi ce trebuie sa faci !

Adica PESCARULE ... daca vii la pescuit ... nu lasa GUNOIUL pe malul lacului ... STRANGETI-L ca nu e greu ... ca tu l-ai ADUS ... noi PLATIM pentru el ... ARUNCA restul de MOMEALA in APA ... sau ia acasa RESTUL de momeala ... daca nu vrei sa HRANESTI pestii cu momeala ramasa ... si nu iti fie FRICA de fapul ca o sa INGRASI pestii cu momeala TA ... GANDESTE pozitiv si RETINE ca ... un ALT pescar AJUNGE si pescuieste pe locul parasit de tine si va avea POATE mai mult noroc cu momeala aruncata in APA de tine !

19) PESCARUL este OBLIGAT sa MENTINA si NU sa DISTRUGA amenajarile existente si DEASEMENEA este OBLIGAT sa aiba o CONDUITA CIVILIZATA in timpul orcarei partide pe pescuit de pe Lacul Boteni 1.

Sunt PERSOANE care in cazul INCAPACITATII de a captura peste ori pe fondul consumului de ALCOOL sau din DIFERITE alte motive, in timpul partidelor de PESCUIT pe Lacul Boteni 1, se RAZBUNA nejustificat pe AMENAJARILE existente din JUR. Unii RASTOARNA cazanele de gunoi, RUP pancardele de atentionare, RUP sau distrug puietii de SALCIE, altii ARUNCA gunoiul direct IN APA, unele persoane deasemenea DETERIOREAZA nemotivat TOALETELE din aria bazinului piscicol si chiar ISI FAC NEVOILE langa acestea, iar altii chiar incendiaza zona de pescuit dand foc la stuf sau chiar la propriile unelte de pescuit !

SANCTIUNILE la care se supun astfel de PERSOANE sunt PENALE si administratia de pe Lacul Boteni 1 va face UZ de prevederile LEGALE in acest sens. BUNUL SIMT te insoteste pescarule ... tine CONT si de asta si nu te apuca de nefacute PENALE .

Daca nu prinzi peste, NU te razbuna pe PANCARDE sau pe CAZNELE de gunoi ... varsandu-le ... sau distrugandu-le ... sau poate te apuci sa DAI FOC la cine stie ce nu iti convine ... te rog deasemenea FA-TI NEVOILE la TOALETELE amenajate ... nu langa ele ... si NU PE ALTE LOCURI DE PESCUIT ... chiar daca SUNTEM aici ca si PE CAMP, pe malul unui lac de pescuit soprtiv si recreativ !

20) SUNT PERMISE aici pe Lacul Boteni 1, ANIMALELE de COMPANIE care pot INSOTI pescarul.

Sunt persoane care vin la pescuit uneori INSOTITE de cate un animal de companie ... caine, pisica, papagal, porc, etc ... Ai grija PESCARULE in timpul partidei de pescuit si de animalul de companie care te insoteste ASA INCAT acestea sa NU ii DERANJEZE pe ceilalti vecini pescari aflati la PESCUIT !

Adica ... PESCARULE daca vii cu CAINELE tau sau cu alt animal ... poate vii cu porcul, pisica sau cu papagalul ... vezi cu GRIJA ca ... de EXEMPLU ... pisica ta sa nu ii manance pestele vecinului ... sau cainele tau sa NU il MUSTE pe acesta ... sau sa ii alerge pisica ... ca nu raspundem de aceste probleme ale tale. Tu le FACI ... tu le TRAGI pescarule. Nu ti-ar CONVENI nici tie sa te DERANJEZE animalul altuia.

21) ADMINISTRATIA de pe Lacul Boteni 1, NU RASPUNDE de obiectele FURATE, disparute, PIERDUTE pe care pescarul declara ca le-a avut cand a venit LA PESCUIT !!! Asigurarea PAZEI PERMANENTE pe Lacul Boteni 1 are in vedere BAZINUL PISCICOL si AMENAJARILE in legatura cu PESCUITUL cat si tentativele de BRACONAJ si NU BUNURILE pescarului !

In ARIA orcarui BAZIN PISCICOL, dar si pe Lacul Boteni 1, in trecut, unele PERSOANE, insotitori si UNEORI pescari AU RECLAMAT furturi, PIERDERI sau disparitii de BUNURI PERSONALE mai ales de UNELTE de PESCUIT ... undite, LANSETE, mulinete, VAPORASE de PLANTAT, etc ... DAR au reclamat si PIERDEREA, disparitia sau furtul de obiecte mici ... TELEFOANE MOBILE, portofele, CHEI, sau alte BUNURI ale pescarului pe care administratia lacului de pescuit NU le poate pazi INDIVIDUAL !

NU OFERIM aici pe Lacul Boteni 1, PAZA si PROTECTIE pescarului care STA la pescuit sau DOARME pe malul baltii si constata mai tarziu sau la TREZIRE ca i-au disparut lucrurile ... ca NU este treaba noastra ca si administratie sa te PAZIM pescarule ... noi avem grija de eventualul FURT din BALTA si NU de posibilul FURT de pe MALl unde esti TU pescarule cel mai PREZENT !

Asadar ... PESCARULE ai grija de bunurile tale si FII ATENT ca poti avea surprize neplacute la pescuit ... pe balti SUNT persoane care FURA ... fura daca ai uitat cheile in contact de EXEMPLU ... sau SUNT PERSOANE care iti cer MOMEALA si cand te intorci sa ii servesti iti FURA telefonul mobil .... POTI fi si tu furat CHIAR de cine nu te astepti ... ORI POTI UITA LUCRURI si crezi ca ti-au fost sustrase sau poti uita pe unde le-ai pus si le poti gasi ulterior !

ADMINISTRATIA de pe Lacului Boteni 1, iti VA INAPOIA orice lucru care ITI APARTINE in cazul in care IL VA GASI in aria bazinului piscicol sau te va SPRIJINI pentru a iti recupera bunurile UITATE, furate, disparute, dar NU iti VA PLATI PAGUBA !

SOLUTIA in cazul orcarui EVENIMENT neplacut de acest fel, respectiv FURTURI, PIERDERI sau alte evenimente, ESTE COLABORAREA cu administratia bazinului piscicol si apelul TELEFONIC GRATUIT la 112, si NU apelul CATRE alte persoane ce nu au calitatea de a rezolva astfel de situatii !

Nu te GANDI pescarule ca ai venit aici ca sa fii furat cumva de administratia lacului, INVENTAND fapte, ca sa te razbuni ca nu ai prins peste, si apoi SA CERI banii inapoi, sau SA CREZI ca daca platesti trebuie sa ti se ASIGURE PAZA individuala si eventual sa fii si anuntat ca ti-ai uitat lucrurile pe BALTA. Aici VII la PESCUIT. Aici iti oferim POSIBILITATEA de a prinde peste ... adica iti oferim LOCURI de PESCUIT ... si NU iti oferim PAZA bunurilor PERSONALE ... VEI FI insa DOAR sprijinit in ORICE DEMERS LEGAL pe care il vei inteprinde in cazul orcarui eveniment neplacut, posibil sa se fi petrecut aici la pescuit !

 

22) Aici pe Lacul Boteni 1, se desfasoara ACTIVITATI de agrement, de relaxare, si activitati SPORTIVE recreative ce au legatura STRICTA cu PESCUITUL si NU activitati comerciale de vanzare sau cumparare de PESTE, aici e o zona de pescuit si NU PESCARIE.

Adica PESCARULE, NU ti se GARANTEAZA ca vei PRINDE peste ... SUNT zile cand pestele POATE nu trage din cauza conditiilor ATMOSFERICE care nu sunt PRIELNICE pescuitului, ori PESTELE nu trage ca tu NU STII sa pescuiesti, sau ai venit fara MOMEALA, sau nu mai ai momeala pe carlig, SAU ai pierdut pestele ca nu ai avut minciog, SAU poate ca SACUL de PASTRARE ori JUVELNICUL au fost rupte ... si totusi FIIND la pescuit, AI ACHITAT bonul de pescuit ... si PESCUIESTI ... NU te astepta sa primesti banii INAPOI ca nu ai prins tu peste ... SAU NU TE ASTEPTA SA TI SE OFERE PESTE pentru suma platita ... ca DEJA poate AI PESCUIT si defapt pentru ASTA ai platit. Ai PLATIT ca sa PESCUIESTI ... aici, pe Lacul Boteni 1.

23) ACTIVITATEA principala aici pe Lacul Boteni 1 este PESCUITUL recreativ, SPORTIV si in sensul acesta NU esti OBLIGAT sa vii aici sa PESCUIESTI, contra unei TAXE si respectand un regulament IMPUS ... INSA daca ai VENIT AICI consideram ca deja STII regulile si ai ACCEPTAT taxele si regulamentul prin PLATA efectuata pentru bonul de pescuit ... BON de PESCUIT care iti ofera prin FIDELIZARE PARTIDE GRATUITE de pescuit ZI dar iti ofera si posibilitatea PREMIERII cu PARTIDE GRATUITE de pescuit de ZI in cazul capturarii si eliberarii OBLIGATORII a exemplarelor MARI de CRAP si/sau CTENO (ten, amur) conform REGULILOR de premiere a PESCARULUI detaliate in prezentul REGULAMENT !

E. PREMIEREA PESCARULUI

1) Administratia de pe Lacul Boteni 1 ... OFERA pescarilor CORECTI, norocosi si pasionati de pescuit, sub forma RECOMPENSARII acestora, un numar CONDITIONAT regulamentar, de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, valabile in sezonul ANUAL de pescuit.

Acordarea de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, priveste RECOMPENSAREA pescarului CORECT si PASIONAT de PESCUIT, prin acordarea posibilitatii de a pescui GRATUIT pe Lacul Boteni 1, si ARE in vedere OBLIGATIVITATEA NECONDITIONATA, conform regulamentului, de ELIBERARE a EXEMPLARELOR de peste MAI MARI de 5 kg bucata DOAR din speciile CRAP si CTENO (ten,amur).

DEASEMENEA ... acordarea de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, de administratia de pe Lacul Boteni 1, pasionatilor de pescuit, si ELIBERAREA OBLIGATORIE a EXEMPLARELOR de peste MAI MARI de 5 kg bucata DOAR din speciile CRAP si CTENO (ten,amur) are in vedere, PASTRAREA in lacul piscicol a acestor exemplare in vederea INMULTIRII pestelui pe cale NATURALA, cat si oferirea unor PARTIDE de pescuit REUSITE cator mai multi adevarati PESCARI sau pasionati de PESCUITUL SPORTIV RECREATIV.

DECI ... PREMIEREA PESCARULUI, de catre Administratia de pe Lacul Boteni 1, pentru ELIBERAREA OBLIGATORIE a pestilor MAI MARI de 5 kg bucata din speciile CRAP si / sau CTENO cu PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI se va face dupa cum urmeaza :

*** Administratia de pe Lacul Boteni 1, PREMIAZA pescarul norocos pentru capturarea si ELIBERAREA OBLIGATORIE a FIECARUI EXEMPLAR de CRAP sau CTENO (ten, amur), mai MARE de 5 kg bucata cu *(1) UNA PARTIDA GRATUITA de PESCUIT de ZI

*** Administratia de pe Lacul Boteni 1, PREMIAZA pescarul norocos pentru capturarea si ELIBERAREA OBLIGATORIE a FIECARUI EXEMPLAR de CRAP sau CTENO (ten, amur), mai mare de 6 kg bucata cu ***(3)TREI PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI

*** Administratia de pe Lacul Boteni 1, PREMIAZA pescarul norocos pentru capturarea si ELIBERAREA OBLIGATORIE a FIECARUI exemplar de CRAP sau CTENO (ten, amur), mai MARE de 10 kg bucata cu *******(7) SAPTE PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI

Acordarea de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI ... RECOMPENSA acordata pescarului, in CONTRAPARTIDA cu ELIBERAREA STRICTA, NECONDITIONATA si OBLIGATORIE a EXEMPLARELOR de peste MAI MARI de 5 kg bucata DOAR din speciile CRAP si CTENO (ten,amur), NU LASA LOC DE NEGOCIERE sau INTERPRETARE eronata sau FINANCIARA intre PESCAR si ADMINISTRATIA de pe Lacul Boteni 1, in sensul ca PESCARUL care NU doreste PREMIEREA, prin acordarea de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, NU poate JUSTIFICA alte PRETENTII MATERIALE sau de ALTA natura, ELIBERAREA exemplarelor mentionate fiind OBLIGATORIE

ADICA pescarule ... NU vrei partide GRATUITE ... SA FII SANATOS ... ELIBERAREA este OBLIGATORIE a orcaror EXEMPLARE de peste MAI MARI de 5 kg bucata DOAR din speciile CRAP si CTENO (ten,amur), iar depasirea limitei de retinere de PESTE presupune la fel de OBLIGATORIU ACHITAREA in PLUS sau ELIBERAREA, inainte de CONTROLUL juvelnicului, a cantitatii de peste ce DEPASESTE limita de RETINERE permisa de regulament. Deasemenea PESCARULE ... trebuie sa ai in vedere ca NU se RETINE DELOLC peste RAPITOR, si ce peste vei retine TREBUIE SA AIBA o DIMENSIUNE MINIMA si o GREUTATE MINIMA OBLIGATORIE ...

2) Administratia bazinului piscicol ... OFERA persoanelor care frecventeaza des la pescuit Lacul Boteni 1, cu scopul de PREMIERE a FIDELITATII pescarilor si a recompensarii acestora, PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, valabile in sezonul ANUAL de pescuit

Pastrarea FIECARUI BON de PESCUIT pentru FICARE partida de pescuit CONSUMATA pe Lacul Boteni 1, CALIFICA orice PESCAR catre premierea FIDELITATII cu un numar CONDITIONAT regulamentar, de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, astfel ...

INSUMAREA (adunarea) VALORII fiecarui BON de PESCUIT ... cu NUMELE tau pescarule INSCRIS pe fiecare BON de PESCUIT, MAI mult de suma de 1400 lei iti ACORDA conditionat regulamentar *(1) UNA PARTIDA GRATUITA de PESCUIT de ZI* ... deasemenea ...

INSUMAREA (adunarea) VALORII fiecarui BON de PESCUIT ... cu NUMELE tau pescarule INSCRIS pe fiecare BON de PESCUIT, MAI MULT de SUMA de 2800 lei iti ACORDA, conditionat regulamentar **(2) DOUA PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI** ... si asa mai DEPARTE conform conditionarii regulamentare !

ADICA pescarule ... PASTREAZA bonurile pentru *PARTIDA de pescuit de ZI*, *PARTIDA de pescuit de NOAPTE*, *PARTIDA de pescuit de 24 ORE*, *PARTIDA de pescuit JUMATATE DE ZI pe GHEATA, la COPCA*, *PARTIDA de pescuit SUPLIMENT de ZI*, cat si pastreaza *BONUL SUPLIMENTAR de BAT intins in PLUS*, *BONUL SUPLIMENTAR de PLANTAT cu vaporas telecomandat* dar si *BONUL SUPLIMENTAR de PESTE in PLUS retinut peste LIMITA* ... cu numele tau inscris pe fiecare bon, INSUMEAZA regulamentar MINIM 1400 lei si preda-le administratiei de pe Lacul Boteni 1, si ti se va acorda *(1) UNA PARTIDA GRATUITA de PESCUIT de ZI*

ATENTIE pescarule ... sa NU treci numele tau si pe BONUL PRIETENULUI cu care vii la pescuit, ca acest BON va avea ACEEASI DATA si aceste bonuri NU SE INSUMEAZA ... pentru ca NU POTI veni in aceeasi zi la PESCUIT de mai MULTE ori ... trecand numele tau si pe BONURILE PRIETENILOR de pescuit. CERE celui care iti EMITE bonurile, si cauia ii ACHITI partidele de pescuit, sa SCRIE numele tau pe bon, sau SCRIE tu numele tau de cate ori vii la pescuit, DACA vrei sa beneficiezi de partida gratuita de FIDELITATE !!!

RETINE pescarule ... ca toate acestea sunt niste AVANTAJE oferite TIE pentru pentru ca ajungi la PESCUIT aici pe Lacul Boteni 1 ... si deasemenea RETINE ca pentru administratia de pe Lacul Boteni 1, numele tau REAL si datele personale sunt neimportante ... este INSA importanta eventuala DECLARAREA neobligata a NUMELUI tau REAL sau simpla INSCRIERE a numelui pe fiecare BON de PESCUIT pentru a beneficia de GRATUITATILE oferite DOAR pentru ca vii la pescui pe Lacul Boteni 1.

*** PARTIDELE GRATUITE de PESCUIT de ZI, acordate ca PREMIERE pescarului FIDEL, sau acordate ca PREMIERE pescarului norocos in cazul CAPTURARII si ELIBERARII OBLIGATORII a ORCARUI exemplar de CTENO (ten, amur) sau de CRAP sau mai MARE de 5 kg bucata sunt VALABILE doar in sezonul de pescuit RESPECTIV si NU se RAPORTEAZA in SEZONUL de pescuit URMATOR .

*** DEASEMENEA pescarule ... NU compara si comenta GRATUITATILE oferite aici cu ALTELE cunoscute de tine ... de la telefonia mobila sau de la spalatoria auto ... pentru ca DOAR daca ACEPTI CONDITIILE si RESPECTI REGULAMENTUL prezentat ... POTI BENEFICIA de facilitatile oferite si de PARTIDE GRATUITE de pescuit de ZI pe Lacul Boteni 1.

*** ACORDAREA de catre Administratia de pe Lacul Boteni 1 de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, se FACE in ZIUA PREMIERII pescarului pentru FIDELITATE sau in cazul CAPTURARII si ELIBERARII OBLIGATORII a ORCARUI exemplar de CTENO (ten, amur) sau de CRAP sau mai MARE de 5 kg bucata. Partidele gratuite vor fi scrise de catre Administratia de pe Lacul Boteni 1, pe BONUL de pescuit corespunzator partidei de PESCUIT din ziua respectiva. Pierderea BONULUI de PESCUIT respectiv anuleaza gratuitatile.

*** PARTIDELE GRATUITE de PESCUIT de ZI acordate ca si PREMIERE de Administratia de pe Lacul Boteni 1, POT FI CONSUMATE la pescuit, ATAT de pescarul BENRFICIAR premiat, cat si de ALTE PERSOANE, pescari, prieteni, DOAR in PREZENTA pescarului PREMIAT pentru FIDELITATE sau PENTRU CAPTURA si numai cu respectarea REGULAMENTULUI de PESCUIT de pe Lacul Boteni 1.


F. GRATUITATI :

1) Administratia de pe Lacul Boteni 1 ... OFERA pescarilor, DOAR anumitor PERSOANE SUFERINDE, un numar LIMITAT si CONDITIONAT regulamentar de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, valabile in sezonul ANUAL de pescuit.

ASADAR pescarule ... in cazul in care PRIETENUL tau PESCAR sau RUDA ta apropiata, ORI o CUNOSTINTA de a TA, sufera de boli INCURABILE, diagnostice care ACORDA acestui tip de pescar speranta de viata LIMITATA ... luni, ani ... precum este boala de cancer in faza terminala, atunci ACEST pescar SUFERIND beneficiaza de **********(10) ZECE PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI pe Lacul Boteni 1 conform CONDITIILOR regulamentare.

CONDITIILE necesare si SUFICIENTE regulamentar, pentru acordarea acestor tip de partide gratuite sunt OBLIGATORIU :

*** RESPECTAREA in timpul partidelor de pescuit a prezentului REGULAMENT

*** DOVEZI observabile PRIVIND boala, eventual hartii, DOCUMENTE de diagnosticare

*** DISCUTIA cu pescarul, telefonica sau direct pe balta in timpul partidei de PESCUIT

*** INTALNIREA persoanei interesate cu ADMINISTRATORUL bazinului piscicol Lacul Boteni 1
si acordarea unor raspunsuri corecte la un set de 10 intrebari despre prezentul REGULAMENT

*** PREZENTA OBLIGATORIE a INSOTITORULUI, persoanei suferinde in timpul partidei de PESCUIT

*** ABONAREA persoanei interesate la canalul de
YOUTUBE " lacul boteni 1 pescuit sportiv "

*** IMPRIETENIREA persoanei interesate de ABONAMENT
pe contul de FACEBOOK cu "Lacul Boteni Simetrie"

*** URMARIREA de catre persoana interesata de ABONAMENT a paginii de facebook :
"Pescuit Sportiv stationar si rapitor Lacul Boteni 1 si Lacul Boteni 3

*** TRIMITEREA prin posta, sau predarea personala, la sediul societatii EMITENTE,
a unei fotografii de 3 cm X 4 cm a persoanei interesate de ABONAMENT

*** TRIMITEREA prin posta, scrise, sau scrise in format electronic pe e-mail sau pe WhatsApp, a unor
date personale ... DOAR adresa persoanei interesate de ABONAMENT plus serie si numar carte identitate


RETINE pescarule ca ... bolnavul de cancer, PERSOANA SUFERINDA, pentru a BENEFICIA de partidele gratuite oferite, VA avea OBLIGATORIU un INSOTITOR cu VARSTA de peste 18 ani ... PERSOANA insotitor, care POATE pescui DOAR daca ACHITA BON de PESCUIT conform partidei de pescuit aleasa de PESCARUL SUFERIND !

RETINE pescarule ca ... PREZENTA in aria bazinului piscicol Lacul Boteni 1 ALATURI de pescarul SUFERIND a altei PERSOANE decat INSOTITORUL PESCARULUI SUFERIND de cancer in faza terminala, se JUSTIFICA doar cu alt BON DE PESCUIT ... Pescuitul fara bon de pescuit a INSOTITORULUI pescarului suferind anuleaza dreptul acordat pentru PARTIDELE GRATUITE de PESCUIT de ZI !

NU te GANDI pescarule sa te dai BOLNAV si sa nu fii ... sau sa te PREFACI asa incat sa crezi ca tu sau insotitorul tau POATE pescui GRATIS ... ca NU merge PACALEALA aiurea ... si astfel cei care au nevoie INTRADEVAR de aer curat si de ceva RELAXARE la PESCUIT, NU vor mai avea loc pe balta daca faci NEFACUTE ...

PARTIDELE GRATUITE de PESCUIT de ZI, acordate pescarului SUFERIND, sunt VALABILE doar in sezonul de pescuit RESPECTIV si NU se RAPORTEAZA in SEZONUL de pescuit din anul URMATOR si sunt CONTORIZATE in carnetul de ABONAMENT al pescarului.

Administratia de pe Lacul Boteni 1, ofera aceste partide GRATUITE DOAR PE TIMPUL ZILEI, indiferent de partida de pescuit aleasa de acesti SUFERINZI pentru a pescui si indiferent de pozitia sociala pe care o au acesti pasionati de pescuit ... pentru ca pescuitul este un sport, un hobby, un mod de relaxare si o posibilitate nu chiar la indemna orcui de a se incarca pozitiv la PESCUIT.

G. ABONAMENTE

1) ABONAMENTUL de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1 pentru ANUL 2020

ABONAMENTUL de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE, pe Lacul Boteni 1 pentru ANUL 2020, se EMITE la cererea persoanelor interesate dupa consultarea TUTUROR informatiilor ETALATE in prezentul REGULAMENT DETALIAT.

Solicitarile pentru EMITEREA unui ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pentru PESCUITUL pe Lacul Boteni 1, pot fi FACUTE de catre cei interesati atat VERBAL in timpul PARTIDELOR de pescuit, cat si online, prin E- mail la adresa "lacul.boteni.1@gmail.com" sau telefonic la numarul : 0766.584.085 ori prin POSTA la adresa EMITENTULUI.

ABONAMENTUL de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1, SE EMITE in serii de CATE 10 PARTIDE de PESCUIT si poate fi prelungit in SERII de cate ALTE 10 partide, ESTE NOMINAL si NETRANSMISIBIL si ARE VALABILITATE doar in SEZONUL de PESCUIT pentru care a FOST emis, insa PARTIDELE de pescuit NECONSUMATE dar ACHITATE isi PIERD valabilitatea DACA NU au fost PRACTICATE pana la data de 31 Decembrie a sezonului de pescuit STATIONAR recreativ

EMITEREA unui ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1 ESTE un PRIVILEGIU acordat celui INTERESAT, contine ALTE AVANTAJE decat orice partida de pescuit si ESTE STRICT CONDITIONATA DE :

*** CUNOASTEREA DETALIATA de catre persoana interesata a PREZENTULUI "Regulament si Taxe pentru PESCUITUL SPORTIV STATIONAR RECREATIV cu RETINERE de PESTE de pe Lacul Boteni 1 "

*** INTALNIREA persoanei interesate cu ADMINISTRATORUL bazinului piscicol Lacul Boteni 1 si acordarea unor raspunsuri corecte la un set de 10 intrebari despre prezentul REGULAMENT

*** ACHITAREA in AVANS a pretului ABONAMENTULUI de MINIM 10 partide.

*** ACHITAREA in AVANS a taxelor de emitetre a carnetului ABONAMENT.

*** ABONAREA persoanei interesate la canalul de YOUTUBE " lacul boteni 1 pescuit sportiv "

*** IMPRIETENIREA persoanei interesate de ABONAMENT pe contul de FACEBOOK cu "Lacul Boteni Simetrie"

*** URMARIREA de catre persoana interesata de ABONAMENT a paginii de facebook : "Pescuit Sportiv stationar si rapitor Lacul Boteni 1 si Lacul Boteni 3

*** TRIMITEREA prin posta, sau predarea personala, la sediul societatii EMITENTE a unei fotografii de 3 cm X 4 cm a persoanei interesate de ABONAMENT.

*** TRIMITEREA prin posta, scrise, sau scrise in format electronic pe e-mail sau pe WhatsApp, a unor date personale ... DOAR adresa persoanei interesate de ABONAMENT plus serie si numar carte identitate.

ABONAMENTUL de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1, PENTRU 10 PARTIDE de PESCUIT, COSTA 1.000 lei si persoanei interesate i se va emite DUPA efectuarea platii in AVANS factura si chitanta fiscala.

EMITEREA unui ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1, PENTRU 10 PARTIDE de PESCUIT, si pentru ALTE nenumarate sucesiuni de cate 10 partide de pescuit de zi se face o singura data si COSTA 50 lei, si persoanei interesate i se va emite DOAR O SINGURA data factura si chitanta fiscala, DUPA efectuarea platii in AVANS.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE, pe Lacul Boteni 1 are avantaje conditionate strict si este obligat sa respecte intocmai "Regulamentul de Pescuit Stationar Sportiv Recreativ cu Retinere de Peste pe Lacul Boteni 1" pentru a evita anularea drepturilor garantate de ABONAMENT.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI conform ORARULUI REGULAMENTAR detaliat, pentru ORICARE partida de pescuit ALEASA, RESPECTIV *** Pescuit de ZI, ori *** Pescuit de NOAPTE sau *** Pescuit de JUMATATE de ZI, ori *** Pescuit de JUMATATE de ZI, pe GHEATA, la COPCA ... dar NU mai MULT de 4 PARTIDE de *** Pescuit de NOAPTE din totalul celor 10 partide de pescuit achitate ... ADICA pescarule ABONAT ... daca ai achitat 10 partide de pescuit poti CONSUMA TOTAL pentru cate un *** Pescuit de NOAPTE , maxim 4 PARTIDE de PESCUIT alocate de ABONAMET.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI si impreuna cu un INVITAT al sau IAR acestui INVITAT ii este PERMIS sa CONSUME ALATURI de pescarul posesor de ABONAMENT, cu respectarea prezentului regulament, DOAR un numar LIMITAT de partide de pescuit, adica nu mai mult de 3 PARTIDE alocate in ABONAMENT, SI DOAR *** Pescuit de JUMATATE de ZI sau DOAR *** Pescuit de ZI ... ADICA pescarule ABONAT ... poti veni la pescuit cu persoana INVITATA de TINE si aceasta persoana va CONSUMA in PLUS din PARTIDELE alocate abonamentului tau, dar poti face asta nu mai mult de 3 ori si asta DOAR daca pescuiti impreuna ZIUA ... ADICA ... DACA ai INVITAT un PRIETEN IN BAZA ABONAMENTULUI TAU SI VENITI LA PESCUIT DE 3 ORI IMPREUNA, FIECARE CU LOCUL LUI DE PESCUIT ... ATUNCI AI CONSUMAT 6 PARTIDE DIN CELE 10 PARTIDE ACHITATE SI ALOCATE ABONAMENTULUI de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI si doar EXCLUSIV pentru PARTIDELE de *** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) conform ORARULUI REGULAMENTAR detaliat fara alta taxa in plus... ADICA pescarule ABONAT ... poti veni EXCLUSIV doar la PARTIDELE de *** Pescuit de 24 ORE si nu achiti nimic in plus ... DOAR daca alegi sa CONSUMI astfel intreg abonamentul pentru EXCLUSIV acest fel de partide ... ADICA vei efectua 5 PARTIDE de *** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) in baza unui abonament de 10 partide alocate.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI doar DACA prezinta administratiei de pe Lacul Boteni 1, inaintea fiecarei partide de pescuit urmatoarele documentele obligatorii : cartea de identitate, a copia facturii emise pentru plata abonamentului, carnetul de abonament si, dupa caz, cartea de identitate a insotitorului. LIPSA orcarui document INTERZICE consumarea PARTIDELOR de PESCUIT alocate abonamentului de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE, pe Lacul Boteni 1.

*** OPTIUNEA pescarului POSESOR de ABONAMENT ... DE A CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI pentru *Pescuit de NOAPTE, este PERMISA daca pescarului POSESOR de ABONAMENT, ACHITA in PLUS pentru FIECARE PARTIDA de *Pescuit de NOAPTE cate un BON de pescuit SUPLIMENT de 30 lei ... ADICA pescarule ABONAT ... poti veni la pescuit sau DOAR noaptea ... ORI si noaptea conform partidelor de pescuit ALOCATE abonamentului tau dar ACHITI in PLUS cate 30 lei pentru pentru FIECARE partida de pescuit de NOAPTE ... dar RETINE ca ai alocate DEJA in ABONAMENT 4 partide de pescuit de NOAPTE urmand sa mai achiti in plus pentru fiecare din cele maxim 6 partide alocate ramase cate 30 lei daca vrei sa pescuiesti DOAR NOAPTEA.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI, doar in conformitate cu prezentul regulament si poate BENEFICIA de ALOCAREA in PLUS de PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI in cazul CAPTURARII si ELIBERARII OBLIGATORII a orcarui exempar de CRAP sau CTENO (ten, amur), mai MARE de 5 kg bucata conform regulamentului, INVITATUL pescarului ABONAT NU beneficiaza de acest AVANTAJ de PREMIERE care este oferit DOAR posesorului de abonament.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate RAPORTA cantitatea de PESTE permisa a fi RETINUTA de la o partida DE pescuit LA o ALTA, doar DACA are ACHITATA si PARTIDA de pescuit URMATOARE ... ADICA pescarule ABONAT ... daca te aflii la PESCUIT pe Lacul Boteni 1, si CONSUMI ... de EXEMPLU partida de pescuit cu NUMARUL 9 ... si NU ai PRINS o zi PREA buna DAR ai retinut totusi 5 kg de PESTE si NU 8 kg de peste cat este LIMITA maxima pentru 12 ore de pescuit ... ATUNCI la URMATOAREA paritda de PESCUIT cu NUMARUL 10, poti retine REGULAMENTAR, DOAR respectand regulile de retinere privind marimea, greutatea si specia pestelui permis la retinere ... deci POTI RETINE maxim 11 kg peste la partida cu numarul 10, adica 8 kg de peste permise de partida cu numarul 10 plus 3 kg de peste RAPORTATE de la partida cu numarul 9 cand nu ai retinut SUFICIENT sa atingi limita de retinere ! DACA te aflii la PESCUIT pe Lacul Boteni 1, de EXEMPLU ... si CONSUMI partida cu NUMARUL 10, nu mai poti RAPORTA anume kg de peste retinute sub LIMITA permisa de RETINERE !!! RETINE pescarule ABONAT ca ... DOAR daca mai ACHITI inca o SERIE de alte 10 partide poti beneficia de AVANTAJUL altui ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE.

DEASEMENEA, retine pescarule ABONAT ca ... RAPORTAREA cantitatea de PESTE permisa a fi RETINUTA de la o partida de pescuit LA O ALTA, se poate face DOAR pentru PARTIDE SUCCESIVE DE PESCUIT alocate de ABONAMENT ... ADICA pescarule ABONAT ... POTI raporta cantitatea de peste permisa a fi RETINUTA ... de EXEMPLU, DOAR de de la PARTIDA 7 la PARTIDA 8 ... sau DOAR de la PARTIDA 1... succesiv la PARTIDA 2, si asa mai departe, si NU poti raporta cantitatea de peste permisa a fi RETINUTA, de la partide NESUCCESIVE ... de EXEMPLU ... NU POTI RAPORTA cantitatea de peste permisa a fi RETINUTA, de la PARTIDA 2 la PARTIDA 4 ...

*** UTILIZAREA ABONAMENTULUI are in vedere la prezentarea DETINATORULUI pentru partida de pescuit aleasa, stampilarea si inscrierea datei pe CARNETUL DE ABONAMENT ... astfel PENTRU : *** Pescuit de ZI, ori *** Pescuit de NOAPTE sau *** Pescuit de JUMATATE de ZI, ori *** Pescuit de JUMATATE de ZI, pe GHEATA, la COPCA administratia de pe Lacul Boteni 1 pune O SINGURA stampila iar pentru PARTIDELE de *** Pescuit de 24 ORE (zi+noapte ori noapte+zi) administratia de pe Lacul Boteni 1 pune DOUA stampile, si bineanteles ca emenite conform regulamentului eventulalele taxe in plus pentru Partida de ***Pescuit de NOAPTE.

*** Pescarul POSESOR de ABONAMENT ... poate CONSUMA partidele de pescuit ALOCATE ABONAMENTULUI doar in SEZONUL de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cuprins intre 1 ianuarie si 31 decembrie, INDIFERENT DE DATA LA CARE A FOST EMIS, cu EXCEPTIA PERIOADELOR cand se practica pe Lacul Boteni 1, CAMPANII DE PESCUIT cu PLASE sau NAVOADE.

*** PIERDEREA, FURTUL sau DISTRUGEREA carnetului de abonament, trebuie anuntata adminmistratiei de pe Lacul Boteni 1, si ANULEAZA toate PARTIDELE de pescuit achitate si neconsumate indiferent de numarul acestora. DETERIORAREA carnetului de abonament fara achitarea unei noi TAXE de EMITERE anuleaza toate partidele de pescuit achitate si neconsumate.

2) ABONAMENTUL GRATUIT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE, pe Lacul Boteni 1 pentru ANUL 2020 pentru PESCARI, PERSOANE SUFERINDE

ABONAMENTUL GRATUIT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1 pentru ANUL 2020, se EMITE la cererea persoanelor interesate si DOAR anumitor PERSOANE SUFERINDE, DAR pentru numar LIMITAT si CONDITIONAT regulamentar de 20 PERSOANE SUFERINDE sezonul ANUAL de pescuit. ACEST ABONAMENT GRATUIT PENTRU PERSOANE SUFERINDE are un numare de **********(10) ZECE PARTIDE GRATUITE de PESCUIT de ZI, alocate anual.

ABONAMENTUL GRATUIT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1 pentru ANUL 2020, se EMITE la cererea persoanelor interesate dupa consultarea TUTUROR informatiilor din prezentul REGULAMENT.

Solicitarile pentru EMITEREA unui ABONAMENT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE, pentru PESCUITUL pe Lacul Boteni 1, pot fi FACUTE de catre cei interesati atat VERBAL in timpul PARTIDELOR de pescuit, cat si online, prin E- mail la adresa "lacul.boteni.1@gmail.com" sau telefonic la numarul : 0766.584.085 ori prin POSTA la adresa EMITENTULUI.

ABONAMENTUL GRATUIT de PESCUIT STATIONAR SPORTIV RECREATIV cu RETINERE de PESTE pe Lacul Boteni 1, ESTE NOMINAL si NETRANSMISIBIL si ARE VALABILITATE doar in SEZONUL de PESCUIT pentru care a FOST emis.

3) ABONAMENTUL de PESCUIT DINAMIC la SPINNING tip "PRINDE si ELIBEREAZA" (C&R) pe Lacul Boteni 1, pentru ANUL 2020

Administratia de pe Lacul Boteni 1, poate fi contactata telefonic sau online astfel :

0762091510 Vasile Andrei - paza / incasari
0724112830 Dan Andrei - paza / incasari
0766584085 Cristi Sandu - administrator / proprietar

E-mail : lacul.boteni.1@gmail.com

Contact

Poti contacta administratia de pe Lacul Boteni 1 prin urmatoarele modalitati:

Mesajul Dumneavoastra a fost trimis. Va multumim!